Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

ΑΣ Ελλησποντος- Προκοπι 4-1

(1ο Ημιχρονο) Το απογευμα της Κυριακης 8 μαρτιου αυτο το παιχνιδι Ο Ελλησποντος με μερικες αλλαγες στην συνθεση του ξεκινησε το παιχνιδι ορεξατος και με πλαγιοκοπησεις και αρκετες καθετες πασες προσπαθησε να διασπασει την πολυπροσωπη αμυνα της Δοξας που στον αντιποδα με αντεπιθεσεις και μεγαλες μπαλιες προσπαθησε να χτυπησει στην κοντρα τελικα πρωτος χτυπησε ο Ελλησποντος με τον συνυθη υποπτο Βαγγελη Ανεστη μετα απο συγχυση στην μεγαλη περιοχη και στην επαναφορα εκτελεσε τον γκολκιπερ των φιλοξενουμενων και εκει οπου υπηρχε μια γαληνη στο παιχνιδι ξαφνικα με μια μπαλια και στην πλατη της αμυνας του Ελλησποντου ο ταχυτατος Θανασης Μορφουλης ισοφαρισε για την Δοξα με πολυ ομορφο πλασε παρολη την προσπαθεια του εξερχομενου πορτιερο... και ενω ολοι πιστεψαμε το χ για σκορ ημιχρονου σε ενα κορνερ και αν δεν κανω λαθος με σχεδον την πισω πλευρα του κεφαλιου ο Βαγγελης Ανεστης ξαναεδωσε το προβαδισμα στον Ελλησποντο και εγενετω ημιχρονο
Ο Ελλησποντος κακα τα ψεματα εχει το μισο μυαλο του στον τελικο κυπελλου και αυτο ηταν ορατο σε μερικα σημεια (αποψη μου) του παιχνιδιου δεν ειναι και μικρο πραγμα σε τελικο μια ομαδα με 60 χρονια ιστοριας οσοι βιαστηκαν να βγαλουν συμπερασματα μετα την ηττα του για το πρωταθλημα με 0-2 απο τον συνδιεκδικητη του κυπελλου Ηρακλη Ψαχνων ειναι τουλαχιστον αφελεις η μπαλα ειναι πορνη ειχε πει ο Ιβιτσα Οσιμ και δεν χωρουν προγνωστικα σε εναν τελικο Οσο για την Δοξα Προκοπιου στις τελευταιες αγωνιστικες θα δωσει τον υπερπαντων αγωνα για νασωσει την παρτιδα εχει εναν γολγοθα να ανεβει αρκετα πριν το Πασχα και εχει παιχνιδια με ομαδες χαμηλα στην βαθμολογια αυτα ειδα στο παιχνιδι ελπιζω να μην σας κουρασα..
Περισσοτερες φωτογραφιες ΕΔΩ
Διαιτησία
Στράτος Ντούρας, Ακης Νέγρης-Μαντώ Παπαθανασίου. 
 ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ
 (Κώστας Καλλιμάνης): Πολύδωρος (46' Βασιλείου), Γιαλός, Ντούκα, Γεωργίου, Γιογιός (77' Φτούλης), Χύσκα, Νικολάου, Κατσίμπρας, Κουτσαυλής (66' Κουζούλογλου), Ανέστης (85' Μάλλιαρης), Ντούμας. 
 ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ 
(Γιώργος Κουτσουφλάκης): Ανδρέου, Γ. Μορφούλης, Γ. Περήφανος, Μακρής, Ν. Περήφανος (12′ λ.τ. Κανελλόπουλος), Γκίκας, Ιωσήφ (88' Ανδρέου), Μάλλιαρης , Καλλάης (88' Μούντριχας), Αλεξίου (84' Παπατσούλης), Θ. Μορφούλης.

ΑΣ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ-ΑΟ ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ 4-1