Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

Ληλαντιο-Μαρμαρι 1-1


(2ο Ημιχρονο)
Το απογευμα της Κυριακης αυτο το παιχνιδι Μπορω να πω οτι εμεινα ικανοποιημενος απο αυτο που ειδα απο την μια το Ληλαντιο με πολυ χαμηλο μεσο ορο ηλικιας ως γνωστο αλλωστε τα τελευταια χρονια και απο την αλλη το Μαρμαρι με περισσοτερο εμπειρους παικτες ενα ομορφο γενικα ματς χωρις σκληρα μαρκαρισματα και με καποιες φασεις που δεν θυμιζαν Β κατηγορια αλλωστε μπαλα παιζουν σε ολες τις κατηγοριες μην το ξεχναμε αυτο μποεω να πω εν ολιγοις οτι το θεαμα δεν με απογοητευσε οπως συμβαινει τον τελευταιο καιρο συχνα με ομαδες υψηλοτερων κατηγοριων ειδικα αυτο το πεφτω με το παραμικρο μου την δινει στα νευρα...Διεκρινα μερικους πιτσιρικαδες που με λιγο ψησιμο σιγουρα θα εχουν λαμπρο μελλον οπως τον Γιο του πρωην ποδοσφαιριστη Βαγγελη Γιγα τον Γιο του Βαγγελη Ρωμανου και αρκετα αλλα παιδια τα οποια δεν υστερησαν καθολου σε παθος και τρεξιμο με εξεπληξαν ευχαριστα και θα τους εχω υποψην μου στο μελλον γιατι σιγουρα θα μας απασχολησουν...Οσο για το Μαρμαρι μια καλη ομαδα αν λαβουμε υποψη και τις δυσκολιες ολων των ομαδων που η γεωγραφικη τους θεση δεν τους βοηθα για την προσελκυση περισσοτερων παιδιων
 Περισσοτερες φωτογραφιες ΕΔΩ 
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: 
Μπούρικας-Σιμιτζής-Νικολάου Σ. 
 ΛΗΛΑΝΤΙΟ 
(Νίκος Ρόγκας): Καρύμπας, Γίγας, Ντούρμας, Λεονάρδος, Μακ Κόλλιας, Ματσούκας, Ρωμανός, Μότσο (75′ Καπουρίτης), Μπαρίτας (69′ Κουλοχέρης), Καλέντζης, Λαμπρόπουλος (69′ Μαΐσογλου). 
 ΜΑΡΜΑΡΙ
 Γκίκας, Χαραγκιώνης, Κούζας, Κέκης (70′ Π. Ποδαράς), Βαζιουράκης, Δ. Ποδαράς, Ορφανός, Διακάκης, Φ. Ποδαράς, Χελιώτης, Μπαλογιάννης.

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ-ΑΟ ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ 1-1 (2ο Ημιχρονο)