Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΦΡΑΣ-Ο ΜΙΜΗΣ ΚΑΙ Ο ΘΥΣΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΘΥΣΑΥΡΟΣ

🔴Ο Ευβοιώτης Δημήτρης Πάφρας παρουσιάζει το νέο του παιδικό παραμύθι για την προστασία του περιβάλλοντος
🔴Ο Ευβοιώτης συγγραφέας Δημήτρης Πάφρας παρουσιάζει το πρώτο του παιδικό παραμύθι με τίτλο «Ο Μίμης και ο Θησαυρός της Θάλασσας», μια όμορφη και διδακτική ιστορία που έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά για τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος και της ανακύκλωσης.
🔴Στο παραμύθι αυτό, ο μικρός ήρωας, ο Μίμης, ταξιδεύει στα βάθη της θάλασσας, όπου ανακαλύπτει έναν πολύτιμο θησαυρό: την ίδια τη θαλάσσια ζωή, που χρειάζεται τη φροντίδα όλων μας.
🔴Μέσα από μια συναρπαστική περιπέτεια, τα παιδιά θα μάθουν πόσο σημαντικό είναι να προστατεύουμε τη φύση και να εφαρμόζουμε την ανακύκλωση στην καθημερινή μας ζωή.
🔴Ο Δημήτρης Πάφρας αναδεικνύει μέσα από την ιστορία του τον σπουδαίο ρόλο που έχουν οι μικροί αναγνώστες στη διατήρηση του φυσικού πλούτου, με έμφαση στη θαλάσσια οικολογία.
🔴Οι εικονογραφήσεις του παραμυθιού ζωντανεύουν τον υπέροχο υποθαλάσσιο κόσμο, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία για τους μικρούς αναγνώστες, ενώ η ιστορία περνάει σημαντικά μηνύματα για την οικολογική συνείδηση και την ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος.
🔴Το παραμύθι «Ο Μίμης και ο Θησαυρός της Θάλασσας» είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία και απευθύνεται σε οικογένειες που επιθυμούν να μάθουν στα παιδιά τους την αξία της φροντίδας του πλανήτη μας.