Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

𝚬𝚱𝚯𝚬𝚺𝚮 𝚬𝚷𝚰𝚫𝚬𝚰𝚵𝚮 𝚬𝚷𝚨𝚪𝚪𝚬𝚲𝚳𝚨𝚻𝚰𝚱𝛀𝚴 𝚫𝚬𝚵𝚰𝚶𝚻𝚮𝚻𝛀𝚴 𝚳𝚨𝚯𝚮𝚻𝛀𝚴 𝚶𝚲𝛀𝚴 𝚻𝛀𝚴 𝚬𝚰𝚫𝚰𝚱𝚶𝚻𝚮𝚻𝛀𝚴 𝚻𝚶𝚼 𝚫𝚼𝚷𝚨-𝚶𝚨𝚬𝚫 𝚾𝚨𝚲𝚱𝚰𝚫𝚨𝚺-𝟐𝟗/𝟓/𝟐𝟎𝟐𝟒

📌Στις 29-05-2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε από την ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας Χαλκίδας στο Συνεδριακό Κέντρο Διοικητηρίου Π.Ε. Εύβοιας στη Χαλκίδα, Λ. Χαϊνά 93, ενημερωτική εκδήλωση στα πλαίσια της δράσης για την προβολή της Μαθητείας της Δ.ΥΠ.Α. (πρώην Ο.Α.Ε.Δ.).
📌Οι ενημερωτικές εκδηλώσεις αποτελούν μέρος των δράσεων της Δ.ΥΠ.Α., οι οποίες υλοποιούνται με στόχο την ενημέρωση των μαθητών μετά το Γυμνάσιο σχετικά με τη Μαθητεία/Πρακτική Άσκηση που προσφέρουν οι ΕΠΑΣ Μαθητείας, ώστε να επιλέξουν την εκμάθηση μιας εξειδικευμένης τέχνης για να είναι σε θέση να ενταχθούν αποτελεσματικότερα στις τοπικές δομές, στον επαγγελματικό στίβο και γενικά στην σύγχρονη αγορά εργασίας.
📌Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την παρουσία εκπροσώπων εργοδοτικών Φορέων της Εύβοιας και το πρόγραμμά της περιελάμβανε:
📌Α-Την παρουσίαση του Θεσμού της Μαθητείας και του έργου των ΕΠΑ.Σ. της Δ.ΥΠ.Α. (πρώην Ο.Α.Ε.Δ.)
📌Β-Την παρουσίαση του τρόπου λειτουργίας του Δυϊκού Συστήματος των σχολών Μαθητείας και των παροχών στους εκπαιδευόμενους
📌Γ-Την ανάπτυξη της αναγκαιότητας, της συμβολής των Κοινωνικών Εταίρων στην ανάπτυξη του Θεσμού της Μαθητείας (ανάπτυξη των Προγραμμάτων Σπουδών και Προτάσεις για ειδικότητες που θα ανταποκρίνονται στις μελλοντικές ανάγκες της αγοράς Εργασίας).
📌Δ-Παράλληλες συζητήσεις-τοποθετήσεις από εκπροσώπους Εργοδοτικών Φορέων, γονείς και μαθητές φοιτώντες και αποφοίτους.
📌Στο τελος της εκδηλωσης προσφερθηκαν εδεσματα στους παρευρισκομενους απο τα τμηματα Αρτοποιιας και Ζαχαροπλαστικης τα οποια ηταν υπεροχα....!!!
📌ΤΟ ΦΩΤΟΑΛΜΠΟΥΜ ΤΗΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΑΥΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ