Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Κυριακή 16 Μαΐου 2021

Καρνάγιο της Χαλκίδας

Το καρνάγιο της Χαλκίδας βρίσκεται απέναντι από τη Σχολή  Πεζικού! Τις μέρες, είναι όπως όλα τα καρνάγια της χώρας. Άχρωμο. Βλέπεις πολλές βάρκες και σκάφη αραγμένα, εργάτες... να δουλεύουν σκληρά και μερικές γάτες, να ελπίζουν να φάνε κάνα μεζέ!

Τα βράδια όμως, αυτό το -φαινομενικά- άχρωμο μέρος, γίνεται ένας ιδανικός προορισμός, για κάθε νέο, που θέλει να κάτσει κάπου ρομαντικά και ήσυχα. Ίσως είναι η θάλασσα. Ίσως είναι τα φώτα της Χαλκίδας που αντανακλούνται στα νερά της…αλλά τα καρνάγια, γίνονται πολύ ρομαντικά!

Οι λόγοι για να τα επισκεφθείς είναι πολλοί.
Καταρχάς, βρίσκεται κοντά στη Παραλία Χαλκίδος. Οπότε, αν έχεις όρεξη για έναν μικρό περίπατο με προορισμό ένα όμορφο και ήσυχο μέρος για μια μπίρα, το Καρνάγιο Χαλκίδος είναι αυτό που χρειάζεσαι!

Στη συνέχεια, αποτελεί ένα πάρα πολύ ωραίο μέρος για πρώτο ραντεβού, καθώς σου δίνεται η ευκαιρία, να κάτσεις στην ακροθαλάσσια και να έχεις την ηρεμία να είσαι ο…εαυτός σου!

Σχετικά Έλενα Τριανταφύλλου

Κατάγομαι από την Χαλκίδα και είμαι βοηθός βρεφονηπιοκόμων. Λατρεύω την ανταλλαγή απόψεων και τους ανθρώπους που έχουν ανοιχτό μυαλό.