Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

ΑΣ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ-ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ 0-2

Το απογευμα του Σαββατου αυτο το παιχνιδι Για μια ακομη φορα οΕλλησποντος δεν ηταν αποτελεσματικος θα μπορουσα να πω φλυαρος προσωπικα περιμενα καλυτερη εμφανιση απο την ομαδα της Νεας Λαμψακου αλλα αυτο δεν εγινε ποτε ποιοτικη χωρις αμφιβολια η ομαδα του Ελλησποντου αλλα λες και τους εχουν κανει σε εισαγωγικα μαγια δεν εξηγειται αλλιως αν εξαιρεσεις την αποχωρηση του Χιουσκα η ιδια ομαδα με περυσι ειναι.... Τελος παντων τα πατηματα τους θα τα βρουν πιστευω συντομα και θα δουμε αλλο ποδοσφαιρο Οσον αφορα την Μακρυκαπα ειναι μια ομαδα που δεν το χει σε τιποτα να σε ριξει στο καναβατσο και αυτο εκανε και χτες και αυτη ποιοτικη ομαδα και με εναν παικτη που απο αυτον εχω δει εκπληκτικες ενεργειες μιλαω για τον Δημο τον Σιδερη (Ο Νειμαρ των φτωχων ) δικο μου παρατσουκλι αλλα και οι υπολοιποι δεν πανε πισω Τελος να αναφερω οτι οσο περναει ο καιρος το θεαμα βελτιωνεται προς το καλυτερο..... Περισσοτερα φωτοστιγμιοτυπα ΕΔΩ 

  Διαιτησία: Βελέντζας, Κωνστάντιος-Ρέτσας. 

  ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ (Κώστας Καλλιμάνης): Βασιλείου, Ρουμελιώτης, Μαρίνος (72΄ Κουζούλογλου), Γεωργίου, Ντούκα, Αγγελάτος, Νικολάου, Κατσίμπρας (84΄Καλέντζης), Λάζρι (84΄ Μάλλιαρης), Ανέστης, Ντούμας. 

  ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ (Βαγγέλης Ζέρβας): Αναστασίου, Βουρδάνος (26΄ λ.τ. Γκέκας) Μπαλαμπάνης, Γκρινιάρης, Πουρνής, Πασάι, Γκίκας, Λούρος, Καραντάκης, Σίδερης (76΄Βαξεβάνης), Χίος (64΄Κουτσαυλής).