Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ - ΑΥΛΩΝΑΡΙ 0-0

Αυτο το παιχνιδι το απογευμα της Κυριακης 18/10 Για ακομη ενα παιχνιδι ο Ελλησποντος δεν κατορθωσε αν και ειχε τις ευκαιριεςνα παρει το τριποντο απεναντι στην καλα οργανωμενη και δουλεμενη ομαδα του Αυλωναριου.. Ομορφο ματς με τον Ελλησποντο να εχει την κατοχη και τους φιλοξενουμενους να παιζουν εξυπνα τις αντεπιθεσεις Απο τα στοιχεια του αγωνα που μας εκαναν εντυπωση ο πολυπειρος αμυντικος του Αυλωναριου Βασιλης Καρατζας που ξεχωρισε με την ποιοτητα του Αλλο ενα αξιοσημειωτο ειναι οτι και στις δυο ομαδες αγωνιστηκαν τερματοφυλακες για πρωτη φορα στις ομαδες τους προκειται για τον Λουκα Μαντα για τον Ελλησποντο και τον Κωστα Μπασινα για το Αυλωναρι καλη συνεχεια και στους δυο συλλογους στο υπολειπο του πρωταθληματος... 

Περισσοτερες φωτογραφιες ΕΔΩ

Διαιτησία: Πόγκας, Μακρής-Λιαγκάκης.


ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ (Κώστας Καλλιμάνης): Μαντάς, Ντούκα, Μαρίνος (79′ Καλέντζης), Γεωργίου, Ρουμελιώτης (57′ Νικολάου), Αγγελάτος, Λάζρι, Κατσίμπρας, Λιάσκος (46′ Κουζούλογλου), Ανέστης, Ντούμας.

ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Γιώργος Τζόκας): Μπασινάς, Ν. Παναγιώτου (22′ λ.τ. Παππάς), Μπρεγκανάκου, Καρατζάς, Μάλλιος, Καράπας, Γ. Παναγιώτου (85′ Παπανίκος), Μαστροκώστας, Μπράχα, Μακρυνικόλας (75′ Γ. Κούκης), Ντραγκότι.