
Έναν εύφορο τόπο με πλούσια αμπελουργική ιστορία. Από την δεκαετία του 1990 και μετά αρχίσαμε να βελτιώνουμε, να ανανεώνουμε και να εκσυγχρονίζουμε τον αμπελώνα μας κυρίως με Ελληνικές ποικιλίες (Ροδίτης, Αθήρι, Σαββατιανό, Μοσχοφίλερο, Λημνιό, Μαλαγουζιά) αλλά και διεθνής (Merlot, Syrah και Grenache rouge) προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να αναδείξουμε τις γεύσεις και τα αρώματα του τόπου μας.
Παράλληλα με τον εκσυγχρονισμό του αμπελώνα, αρχίσαμε να στήνουμε ένα μικρό παραδοσιακό οινοποιείο με σκοπό να μοιραστούμε μαζί σας το μεράκι και την γνώση μας για το αμπέλι και τον οίνο, παράγοντας μικρές ποσότητες οίνου και κρατώντας την ποιότητα.
Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά! Κάθε Σάββατο και Κυριακή 10.00 με 14.00.
Περισσοτερες φωτογραφιες ΕΔΩ