Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Το Γραφείο Υπηρεσίας Εφέδρων & ο ΣΕΑΝ του Νομού Ευβοίας ΘΕΜΑ : Απονομή Πράσινου Μπερέ στο 575 Τ. ΠΝ.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΘΕΜΑ : Απονομή Πράσινου Μπερέ στο 575 Τ. ΠΝ.

Το Γραφείο Υπηρεσίας Εφέδρων & ο ΣΕΑΝ του Νομού Ευβοίας σας ενημερώνουν ότι την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012, ο Δ/ντής του Γ.Υ.Ε.Ν. κ Αντιπρόεδρος του ΣΕΑΝ κ Καπεντζώνης Ανδρέας Εφ. Τχης(ΠΖ), ο Γ. Γραμματέας κ Δαμιανίδης Αλέξανδρος Εφ. Λγος (ΤΧ/ΕΔ) και ο ταμίας του ΣΕΑΝ κ Βάσσος Παναγιώτης Εφ. Ανθλγος (ΜΧ), παρευρέθησαν κατόπιν προσκλήσεως στο 575 Τάγμα Πεζοναυτών στον Αυλώνα για την Τελετή Απονομής του ΄΄Πράσινου Μπερέ΄΄ .
Εκτός από την προβλεπόμενη και πολύ καλά οργανωμένη Τελετή επίδοσης των ΄΄Πράσινων Μπερέ΄΄ στους νέους Πεζοναύτες, εορτάστηκε και η ΄΄Γενέθλια Ημέρα ΄΄ του Τάγματος. Το συγκεκριμένο να τονισθεί ότι συγκροτήθηκε αρχικά ως απλό Τάγμα Πεζικού στην Κρήτη το 1945, στις 3 Αυγούστου.
Η όλη διαδικασία ολοκληρώθηκε σε μια σεμνή Τελετή της Μονάδας και στην συνέχεια ακολούθησε η καθιερωμένη παρέλαση παρουσία των επίσημων προσκεκλημένων, και μια μικρή δεξίωση. Κατά την διάρκεια αυτής, εκ μέρους του Διοικητή του 575 Τ. ΠΝ κ Μπαλατσούκα Χ. επιδόθη Τιμής Ένεκεν στον ΣΕΑΝ Ευβοίας ένα συλλεκτικό μαχαίρι των Καταδρομών, με σφυρήλατο το έμβλημα της Μονάδας στην ασημένια λάμα αυτού. Ο Δ/ντής του ΓΥΕΝ κ Αντιπρόεδρος του ΣΕΑΝ που παρέλαβε το αναμνηστικό, ευχαρίστησε εκ μέρους όλων των Εφέδρων την Διοίκηση και υποσχέθηκε ότι τακτικά τα μέλη του Συνδέσμου θα προσέρχονται για συνεκπαίδευση με τα μόνιμα στελέχη της Μονάδας. Επίσης ευχήθηκαν καλή θητεία στον νέο Διοικητή της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, Ταξίαρχο κ Σίμο Χ. ο οποίος τόνισε την σημασία της Εφεδρείας και την αναγκαιότητα της συνεχούς εκπαίδευσης των Εφέδρων Αξιωματικών.



- Ο -
Διευθυντής Γ.Υ.Ε.Ν Ευβοίας




ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΕΦ. ΤΧΗΣ ( ΠΖ )