Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Προκηρύσσει την πρόσληψη 314 ατόμων με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (από 5 έως 12 μήνες), με τις ασφαλιστικές εισφορές να καλύπτονται από ειδικό

Στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) συμμετέχει το Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού.

Προκηρύσσει την πρόσληψη 314 ατόμων με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (από 5 έως 12 μήνες), με τις ασφαλιστικές εισφορές να καλύπτονται από ειδικό πρόγραμμα του ΟΑΕΔ.

Το ωράριο θα είναι οκτάωρο και πενθήμερο με αποδοχές από 25 ευρώ ημερησίως έως 625 ευρώ μηνιαίως.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης των υπ’ αριθμόν ΚΟΧ 6.802/1/2012 σε τοπικές εφημερίδες ή στα γραφεία του Δικαιούχου. Οι αιτήσεις κατατίθενται στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας εώς και το Σάββατο 7 Ιουλίου 2012.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΚΟΧ.1, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότησή φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή (από Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρες 9:00-17:00), είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία του ΚΜΟΠ στην ακόλουθη διεύθυνση: ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ (ΚΜΟΠ), Τσιριγώτη 25, Τ.Κ. 34100, Χαλκίδα. Συμπληρωματικά και για τη διευκόλυνση των υποψηφίων, αιτήσεις θα παραλαμβάνονται στις ακόλουθες διευθύνσεις:

Δήμοι Χαλκιδέων, Διρφύων- Μεσσαπίων και Ερέτριας: στη δ/νση Φρυζή 10 στο Εργατικό Κέντρο, Χαλκίδα

Δήμος Καρύστου: Δημαρχείο

Δήμος Ιστιαίας – Αιδηψού: Δημοτικό κατάστημα Ιστιαίας & πρώην Δημαρχείο Αιδηψού

http://www.scribd.com/doc/98862191/programata-koinofelous-xarakthra
--
Κων/νος Μπαρούτας
Μέλος Δ/Σ Επιμελητηρίου Εύβοιας ,
τομέας Μεταποίησης.
Μέλος Δ/Σ Αναπτυξιακής Διαχειριστικής
Στερεάς Ελλάδας & Θεσσαλίας.
κινητό: 6977745696
fax: 2221022330