Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Στη φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος η σχολή μας

ΣΤΗ ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ

Στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης βρέθηκαν μαζί με τους προπονητές τους οι αθλητές της σχολής μας αλλά και οι γονείς τους για να γιορτάσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ομάδας μας.

Παρόλο που η μέρα ήταν εργάσιμη η παρουσία της σχολής μας ήταν άψογη στην οργάνωση της και απέσπασε τα συγχαρητήρια των υπευθύνων της Π.Α.Ε Ολυμπιακός.

Η διοργάνωση της φιέστας ξεκίνησε με τους βετεράνους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ να παίζουν

παιχνίδι μεταξύ τους, και στη συνέχεια τα παιδιά από τις ακαδημίες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και έπαιξαν στο χορτάρι του «Γ. Καραϊσκάκης» για μία ώρα.

Οι αθλητές της σχολής μας [τζούνιορ], που ήταν τυχεροί να αγωνιστούν κάτω από τα βλέμματα και τα χειροκροτήματα των γονέων τους αλλά και των φιλάθλων που άρχιζαν να γεμίζουν το γήπεδο έλεγαν για την απίστευτη εμπειρία που έζησαν.

Αμέσως μετά ξεκίνησε ο φιλικός αγώνας με τον Ερυθρό Αστέρα και στο τέλος του,

έγινε μία εντυπωσιακή απονομή του Πρωταθλήματος και ο γύρος του θριάμβου από τους πρωταγωνιστές σε μία γιορτή που κράτησε πάνω από πέντε ώρες.

Στο δρόμο της επιστροφής όλοι έλεγαν το πόσο τυχεροί ήταν όσοι βρέθηκαν σε αυτή την γιορτή και ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου με την ευχή να πανηγυρίσουν και

πάλι την κατάκτηση του πρωταθλήματος.