Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

ΝΕΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Ν.Ο.Χ.

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1933

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν ।Ο. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΝΕΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Με φόρα από το Χειμερινό Πρωτάθλημα Κατηγοριών ερχόταν ο Ν.Ο.Χ. και οι κολυμβητές του, με αποτέλεσμα να κάνουν άλλη μια μεγαλειώδη εμφάνιση στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών που έγινε στον Πειραιά στις 25-26-27/2/2011. Με την προσθήκη του μεγαλύτερού του κολυμβητή Χρόνη Θανάση αλλά και του Ψωμά Ιωσήφ κατάφερε να κερδίσει 3 μετάλλια στους Άνδρες και συμμετοχές σε 5 τελικούς για πρώτη φορά στην ιστορία του।Χρυσό μετάλλιο κέρδισε ο Χρόνης στα 1500μ. ελεύθερο μετά από φοβερή κούρσα, ενώ κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στα 800μ. ελεύθερο με νέο ατομικό ρεκόρ και χάλκινο στα 400μ. ελεύθερο.

Αξίζει να τονιστεί ότι στον τελικό των 400μ ελευθέρως ο Ν.Ο.Χ. συμμετείχε με...
δύο κολυμβητές αφού και ο Ψωμάς μετά από μεγάλη κούρσα στα προκριματικά κατάφερε να μπει και αυτός, ο μόνος έφηβος στους άνδρες και να είναι ο μοναδικός σύλλογος με δύο κολυμβητές στον τελικό. Ο Ψωμάς επίσης κατάφερε να μπει και στον τελικό των 200μ. ελευθέρως.

Στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών συμμετείχαν και οι δύο κολυμβήτριες του Ν.Ο.Χ, που δόθηκαν με υποσχετική στο Γ.Σ.Περιστερίου Βλάχου Κυριακή και Τσότσου Κατερίνα οι οποίες κατάφεραν να κερδίσουν για πρώτη φορά Χρυσό μετάλλιο στα 4Χ200 ελεύθερο και χάλκινο στα 4Χ100 ελεύθερο με εντυπωσιακούς χρόνους.

Επίσης η Τσότσου για πρώτη φορά μπήκε στον τελικό των 200μ. ελεύθερο κάνοντας νέο ατομικό ρεκόρ.

Οι αγώνες μεταδόθηκαν απευθείας από το SPORT PLUS της ΝΕΤ .

«Χρειαζόμαστε ξεκούραση», δηλώνει ο προπονητής τους Κοτρώτσιος Αλέξανδρος που είναι πολύ ικανοποιημένος από τους αθλητές του «για να ξεκινήσουμε το 2ο κύκλο προετοιμασίας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το καλοκαίρι» .

Η Εφορία Κολύμβησης συγχαίρει όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στα πρωταθλήματα. Επίσης συγχαίρει τον προπονητή τους Κοτρώτσιο Αλέξανδρο και τη βοηθό του Μητροκώτσα Μαρίνα και εύχεται οι επιτυχίες να είναι εξίσου μεγάλες και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Καλοκαιριού.

Η ΕΦΟΡΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

ΧΑΛΚΙΔΑ 28-02-2011