Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης

ΘΕΜΑ : Εμπορική διάθεση και κυκλοφορία των νέων Καρτών Μελών και νέων Εισιτηρίων διάρκειας του Αθλητικού Συλλόγου Νέας Αρτάκης ( Α.Ο.Ν.Α. ) – Δώρα / Προνόμια κλήρωση για Ταξίδι στο Μιλάνο .

Ο Αθλητικός ‘Όμιλος Νέας Αρτάκης ( Α.Ο.Ν.Α. ) ανακοινώνει την εμπορική διάθεση των Νέων Καρτών Μελών και Νέων Εισιτηρίων διάρκειας για την για την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά (2017-2018).

Οι Νέες Κάρτες Μέλους και Κάρτες Διάρκειας , είναι εμπνευσμένες από την Ιστορία της ομάδος και της πόλης μας ... τους αρτακιανούς πρόσφυγες ψαράδες ( με σήμα την Άγκυρα - Α.Ο.Ν.Α. ) και την ιστορική μας ομάδας του 1956  διαμορφωμένες στα βασικά χρώματα της ομάδας μας το κίτρινο και κόκκινο  .


Οι τιμές των Καρτών Μελών διαμορφώνονται στο ποσό των 10 ευρώ/χρόνο , και μαζί με κάθε κάρτα Μέλους θα δίνεται το εξής δώρο


·       ένα καπέλο με το σήμα της ομάδας μας ( επιλογή από 3 χρώματα , Κόκκινο , Κίτρινο , Άσπρο )

Οι τιμές των Εισιτηρίων Διάρκειας διαμορφώνονται στο ποσό των 40 ευρώ/χρόνο , μαζί με κάθε Εισιτήριο Διαρκείας  θα δίνονται τα εξής δώρα.

·       1 (ένα) καπέλο με το σήμα της ομάδας μας ( επιλογή από 3 χρώματα , Κόκκινο , Κίτρινο , Άσπρο  )
·       1 (ένα) μπρελόκ με αναγραφόμενο το σήμα της ομάδας .
·       1 (ένα) Ένα μετάλλιο – Υποστηρικτή.


Επιπρόσθετα προνόμια


Με κάθε αγορά κάρτας μέλους , ο κάθε υποστηρικτής της ομάδας μας θα μπαίνει αυτόματα στην κλήρωση ( 1 λαχνός/κουπόνι συμμετοχής ) για ένα ταξίδι στο Μιλάνο για 2 άτομα για 3 ημέρες ( συμπεριλαμβάνονται τα  έξοδα διαμονής/ξενοδοχείο & πρωινό και τα αεροπορικά εισιτήρια ) κατά την περίοδο Οκτωβρίου – Νοεμβρίου 2017 .

Με κάθε αγορά εισιτηρίου διαρκείας , ο κάθε υποστηρικτής της ομάδας μας θα μπαίνει αυτόματα στην κλήρωση ( 4 λαχνούς/κουπόνια συμμετοχής ) για ένα ταξίδι στο Μιλάνο για 2 άτομα για 3 ημέρες ( συμπεριλαμβάνονται τα  έξοδα διαμονής/ξενοδοχείο & πρωινό και τα αεροπορικά εισιτήρια ) κατά την περίοδο Οκτωβρίου – Νοεμβρίου 2017 .

Οι φίλαθλοί και υποστηρικτές μας θα μπορούν να προμηθευτούν τις σχετικές Κάρτες Μελών και Εισιτήρια Διαρκείας από τα παρακάτω καταστήματα / σημεία διάθεσης .

Υπεύθυνος σχετικής επικοινωνίας και ενημέρωσης  - Κος Ματζάνας Νίκος ( 6944760722 ) και  Μηνάς Μπουναρτζής ( 6944583279 ) .

Αρχικά σημεία διάθεσης και πώλησης των καρτών μελών και Εισιτηρίων Διαρκείας .

·       Καφετέρια Passagio, ( Υπεύθυνος Κωνσταντινίδης Στράτος – 6936719020 )
·       Κ.Α.Π.Η. Νέας Αρτάκης : ( Υπεύθυνος Βαγιάννης Παναγιώτης – 6944715766 )
·       Από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου .


Θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες και νέα σημεία διάθεσης και πώλησης των καρτών μελών και Εισιτηρίων Διαρκείας .


Ο Πρόεδρος & το Δ.Σ. του Α.Ο.Ν.Α.