Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Σάββατο 9 Μαΐου 2015

ΤΡΕΙΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Ν.Ο.Χ. ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ



 ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ ΗΡΕΜΩΝ ΝΕΡΩΝ

Συνεχίζονται οι επιτυχίες για το Κανόε-Καγιάκ Ήρεμων Νερών του Ν.Ο. Χαλκίδος. Στους αγώνες που διεξήχθησαν στις 26 Απριλίου, 2015 για την συγκρότηση των εθνικών ομάδων, 3 αθλητές του Ν.Ο.Χ. κατάφεραν να πλασαριστούν στις επιλέξιμες θέσεις και να αποτελούν επίσημα μελή των εθνικών ομάδων όλων των κατηγοριών για το 2015, ικανοποιώντας απόλυτα τον προπονητή τους, τους υπευθύνους του τμήματος και του σωματείου.
Συγκεκριμένα, ο Αντωνίου Δημήτριος αποτελεί μέλος της εθνικής ομάδας στην κατηγορία ανδρών και οι Ευθυμιάδης Ορέστης και Μεταξάς Χρήστος μέλη της εθνικής ομάδας στην κατηγορία εφήβων. Στους συγκεκριμένους αγώνες συμμετείχε και ο Ευσταθίου Κωνσταντίνος, ο οποίος αν και μικρότερος ηλικιακά κατάφερε να πλασαριστεί 6ος στον τελικό των 1000 μ, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον. Οι παραπάνω επιτυχίες αποτελούν δείγμα της σωστής και καλής δουλειάς που πραγματοποιείται στο τμήμα, από τα τμήματα εκμάθησης μέχρι την αγωνιστική ομάδα.
Τέλος, ξεκίνησαν τα καλοκαιρινά τμήματα εκμάθησης για παιδιά δημοτικού και γυμνασίου. Δεν έχετε παρά να μας επισκεφτείτε για να μυηθείτε στον μαγικό κόσμο της κωπηλασίας!

                                                Η εφορία κανόε-καγιάκ