Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Δελτιο Τυπου A.E.Λ. – Α.Ο.ΖΑΡΑΚΩΝ 0 -3

A.E.Λ. –  Α.Ο.ΖΑΡΑΚΩΝ 0 -3
                   
Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο και για της δύο ομάδες η ομάδα μας δεν κατάφερε να πάρει βαθμό και να βελτιώσει την βαθμολογική της θέση απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του Α.Ο. Ζαράκων.
Με νέα πρόσωπα στην σύνθεσή της η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ καλά στον αγώνα και προσπάθησε να φτάσει σε ένα γκολ χωρίς να τα καταφέρνει στο πρώτο ημίχρονο παρόλο που οι Μικράκης, Αργύρης και Αναγνώστου βρέθηκαν σε τρείς περιπτώσεις σε θέση που μπορούσαν να σκοράρουν.
Στο ίδιο διάσημα η ομάδα των Ζαράκων προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να δημιουργήσει φάσεις για γκολ χωρίς όμως να τα καταφέρνει μέχρι το 37΄,όταν από εκτέλεση φάουλ του Γκίκα Ε. η μπάλα κτύπησε σε σώμα αμυντικού  ξεγελώντας τον τερματοφύλακα Χιώτη και να γίνετε έτσι το 0-1.
 Στο δεύτερο ημίχρονο και με το προβάδισμα στον αγώνα η φιλοξενούμενη ομάδα μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, την φάση όμως για γκολ την έκανε πάλι η ομάδα μας με τον Αναγνώστου όταν μόνος απέναντι από τον αντίπαλο
τερματοφύλακα το πλασέ που έκανε έστειλε την μπάλα άουτ.
Και σαν να μην έφτανε αυτό σε μία φάση που δεν έδειχνε κίνδυνο για την ομάδα μας η  Ζάρακες κέρδισαν πέναλτι και ο Γκίκας Ε. έκανε το 0-2.
Πλέον ο αγώνας έγερνε προς την μεριά των φιλοξενουμένων και η νίκη σφραγίστηκε με τον Γκίκα Ε. στο 87΄ που με  σουτ έκανε το 0-3.
Σε ένα αγώνα που η ομάδα μας άξιζε ένα καλύτερο αποτέλεσμα χωρία αυτό να μειώνει την νίκη των Α.Ο.Ζαράκων που έδειξαν ότι δίκαια είναι στην πρώτη θέση.

 Με λάθη   η  διαιτησία του κ. Καλαμάτα και καλοί οι κ.κ. Μιχελής και Αντωνίου.

Α.Ε.Λ.
Χιώτης, Μαριέτης ( 81΄Πέππας ), Μπουραντάς ( 56΄ Ζαούρης), Αναγνώστου ,Μικράκης, Μπαλόζι,  Αργύρης Ιωαν.,Μπούρικας,
Κακός ,Παπαγεωργίου ( 68΄Παπαχρήστος ),  Παύλου .

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα παίξει στην Κάρυστο με τον ΑΟ Μαρμαρίου την Κυριακή 22/3  και ώρα 16.00.