Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Δημοτική Κοινότητα Χαλκίδας ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΕΖΙΚΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΕΖΙΚΟΥ

Σήμερα Τετάρτη, 10/12/2014, αντιπροσωπεία της Δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδας με επικεφαλής τον Πρόεδρο Παναγιώτη Καράβα και τους συμβούλους κ. Σιγανό Αλέξανδρο και Θεοχάρη Γιώργο πραγματοποίησαν συνάντηση γνωριμίας στον Διοικητή της Σχολής Πεζικού , Αντιστράτηγο Μήττα Δημήτριο.
Η Δημοτική Κοινότητα της Χαλκίδας, θεωρώντας την Σχολή Πεζικού, ως ένα ζωντανό κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας της πόλης μας, ευχαρίστησε θερμά τον κύριο Διοικητή για την έντονη παρουσία της σχολής στον καθημερινό βίο της Χαλκίδας, όπως αυτή αποτυπώνεται το τελευταίο διάστημα με την συμμετοχή της στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου και την επικείμενη έκθεση της 14ης Δεκεμβρίου εντός της σχολής, σε συνεργασία με την Εταιρία Πολιτισμού Χαλκίδας. Γι' αυτό το λόγο, η Κοινότητα θα βρίσκεται στη διάθεση του κ. Διοικητή όσον αφορά θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας δώρησε στον κ. Διοικητή το βιβλίο της Αμ. Καραπασχαλίδου “Χαλκίδα: Η προσωπογραφία της πόλης μέσα από την οδική ονοματοθεσία της” , για να γνωρίσει την ιστορία της πόλης μας μέσα από την ονομασία κεντρικών της οδών.

Ο κ. Μήττας προσέφερε ως αναμνηστικό κέρασμα μια φιάλη κρασιού με το λογότυπο της Σχολής Πεζικού.



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ


ΚΑΡΑΒΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ