Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

O Ν.Ο. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ Α2



Η πορεία της ομάδας υδατοσφαίρισης του Ν.Ο. Χαλκίδας προς το όνειρο (άνοδο στην Α2 κατηγορία) συνεχίζεται.
Ο Ν.Ο. Χαλκίδας ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στoν δεύτερο γύρο της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Β΄ Εθνικής κατηγορίας (ανδρών).
Ο δεύτερος γύρος της πρώτης φάσης διεξήχθη από τις 4 έως 6 Ιουλίου, 2014 στον Βόλο,  και τα αποτελέσματα είναι τα εξής:
Ο.Ε.Α. – Ν.Α.Β - Ν.Ο. Χαλκίδας               10 – 8
Ν.Ο. Χαλκίδας – Ν.Ο.Β.Α.                          9 – 11
Αναγέννηση Λαμίας – Ν.Ο. Χαλκίδας       6–12
N.O. Χαλκίδας – Λάρισα                             5 – 4
Η Β΄ φάση θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως 20 Ιουλίου, αποτελούμενη από 20 ομάδες που θα χωριστούν σε 4 ομίλους των 5 ομάδων. Οι αγώνες  2 ομίλων θα διεξαχθούν στην Αθήνα και των άλλων 2 ομίλων σε περιοχή εκτός Αθηνών, όπου και θα αγωνιστεί και η ομάδα του Ν.Ο.Χ., με πιθανούς τόπους διεξαγωγής τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, το Βόλο και τη Χαλκίδα!  Η Επιτροπή Ανάπτυξης Υδατοσφαίρισης θα αποφασίσει -μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη 10/7- σε ποιες πόλεις θα διεξαχθούν οι δύο όμιλοι της επαρχίας, συνεκτιμώντας μεταξύ άλλων κριτηρίων και τις προτάσεις για τις υποψηφιότητες.

Σήμερα, 7 Ιουλίου 2014, έγινε η κλήρωση για την Β΄ φάση του πρωταθλήματος στα γραφεία της ΚΟΕ (Συγγρού 137). Η κληρωτίδα

ανέδειξε, ότι οι ομάδες, που θα αντιμετωπίσει ο Ν.Ο.Χ. είναι οι εξής: Άρης Θεσσαλονίκης, Οξυγόνο Θεσσαλονίκης, Χαϊδάρι και Άθως Χαλκιδικής.
Την  πρώτη αγωνιστική ο ΝΟΧ θα αντιμετωπίσει το Χαϊδάρι, τη δεύτερη αγωνιστική τον Άθω Χαλκιδικής, την τρίτη αγωνιστική τον Άρη Θεσσαλονίκης και την τέταρτη αγωνιστική την ομάδα του Οξυγόνου Θεσσαλονίκης.
Οι δύο πρώτες ομάδες προκρίνονται στην τελική φάση και θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Α2 κατηγορία στις 1/8-3/8 του 2014.

                                        Η εφορία υδατοσφαίρισης