Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ : " λίγδηδες », « φτωχομπινέδες » κλπ , χειρονομίες τύπου " Ρωμαίου Αυτοκράτορα "

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Χαλκίς ευχαριστεί " θερμά » τον δήμαρχο και ουσιαστικό πρόεδρο του Α.Ο. Κύμης για την αναγνώριση της δυναμικής και της ιστορίας της ομάδας μας . Δυστυχώς για εμάς , τα ευχολόγια του δεν επιβεβαιώθηκαν και ο Α.Ο. Χαλκίς δεν κατάφερε το θαύμα , για το οποίο ευχήθηκε ο κύριος Θωμάς , αλλά αντιθέτως , έχασε την ευκαιρία να παραμείνει στην κατηγορία .

Ως προς τι , όμως τα μικροπολιτικά ευχολόγια και οι εκφράσεις « συμπάθειας » όταν υπάρχουν , ύβρεις προς παράγοντες της ομάδας μας όπως " λίγδηδες », « φτωχομπινέδες » κλπ , χειρονομίες τύπου " Ρωμαίου Αυτοκράτορα " σε " μονομάχους - δούλους » της Ρωμαϊκής αρένας καθώς και άλλες ακατονόμαστες χειρονομίες από εσάς κύριε Θωμά και τον « για τους τύπους » πρόεδρο και αδερφό σας ?

Φυσικά και είμαστε φτωχοί , κύριε Θωμά , αφού ζούμε σε μία πόλη με ίσως την μεγαλύτερη ανεργία στην Ελλάδα και όχι τσιφλικάδες του κάμπου .
Τα χρήματα όμως αυτά που διαθέτουμε , είμαστε πάντα σε θέση να αποδείξουμε από πού προέρχονται όπως και με ποιον τρόπο ξοδεύονται .

Ολοκληρώνοντας , θέλουμε να τονίσουμε ότι αφού ο ασήμαντος Α.Ο. Κύμης , κατάφερε να επανακτήσει την κατηγορία μέσα σε ένα χρόνο , να είστε σίγουρος πως ο Α.Ο. Χαλκίς ομοίως θα ανακάμψει πολύ γρήγορα , θα επιστρέψει και τότε θα ξανασυναντηθούμε κύριε Θωμά , εκτός βέβαια αν εσείς δεν " υπάρχετε » τον επόμενο χρόνο .
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ

Σεβόμενοι το παρελθόν .....
                    Χτίζουμε το μέλλον ....
. Διεύθυνση Λεωφ.Βουδούρη Χαλκίδα 13-34100, Τηλ :22210-60923, Φαξ :22210-60923, e-mail: .. Info@aoxalkisfc.gr