Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Α.Ο. ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ - Α.Ε.Λ. 0 - 1

                                              ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            
                          Α.Ο. ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ -  Α.Ε.Λ.  0 - 1

Με το δεξί  ξεκίνησε η ομάδα μας τους αγώνες για το νέο έτος, με την νίκη της εκτός έδρας στο Νεοχώρι απέναντι στην τοπική ομάδα με 1-0.
Συνεχίζοντας της καλές εμφανίσεις της απέναντι σε μία από της καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος η ομάδα μας ευτύχησε στην πρώτη καλή φάση του αγώνα να προηγηθεί με τον Τσαλιαγκό στο  8΄ ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ωραία πάσα από τον Ζαούρη και με ωραία ενέργεια και δυνατό σουτ έκανε το 0-1.
Στη συνέχεια του αγώνα η μπάλα ανεβοκατέβαινε με γρήγορο ρυθμό απέναντι στις δύο εστίες χωρίς όμως να δημιουργείτε η μεγάλη φάση.
Στο 44΄ όμως η ομάδα μας ύστερα από ωραία εκτέλεση φάουλ του Ντουλαβέρη σημειώθηκε γκολ το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι οι δύο ομάδες προσέφεραν ωραίο θέαμα με την ομάδα μας να μένει με δέκα παίχτες στο 52΄όταν ο Ζαούρης δέχθηκε  δεύτερη κίτρινη κάρτα (σωστά) με αποτέλεσμα να δεχθεί την κόκκινη κάρτα.
Η αριθμητική υπεροχή έδωσε την δυνατότητα στην τοπική ομάδα να προσπαθήσει να φέρει το παιχνίδι στα ίσα χωρίς όμως να τα καταφέρνει αφού η ομάδα μας σε κανένα σημείο του αγώνα δεν έδωσε την δυνατότητα να κινδυνέψει η εστία του Αραβανή, αντιθέτως προσπάθησε να απειλήσει και για δεύτερο γκολ  στο 80΄όταν ο Μπαλόζι μόνος απέναντι από τον  Παπαχρήστο με δυνατό σουτ δεν κατάφερε να σημειώσει γκολ αναγκάζοντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε καταπληκτική απόκρουση.
Μέχρι το τέλος του αγώνα δεν έγινε η μεγάλη φάση στις δύο εστίες και έτσι η ομάδα μας βγήκε νικήτρια  σε ένα δύσκολο αγώνα.

Καλή  η διαιτησία των κ.κ. Σπανού, Γκάτσου και Μασλατζίδη.

Α.Ε. Ληλαντίου
Αραβανής, Παύλου,Τσαλιαγκός ( 85΄Τζανής ), Μικράκης, Μπούρικας, Ντουλαβέρης , Ζαούρης, Μπαλόζι Ηρ., Αργύρης Γ.
(83΄Βασιλείου ] Χατζηαντωνάκης, Κορκόβελος ( 65΄Λάμπρου).

Η ομάδα μας  ευχαριστεί τη ομάδα του Νηλέα Νεοχωρίου για την φιλοξενία που είχε η ομάδα μας και εύχεται σε όλους ασχολούντε και δεν ασχολούνται με το ποδόσφαιρο Καλή Χρονιά με Υγεία. 
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα παίξει με την Αναγέννηση Ευρίπου το Σάββατο 11/1  και ώρα 15.00 στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου .

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα της ομάδας και της σχολής και στην ιστοσελίδα μας  http://aelilantiou.gr.