Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Ο Σύνδεσμος προπονητών ποδοσφαίρου Νομού Ευβοίας ανακοινώνει

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Σύνδεσμος προπονητών ποδοσφαίρου Νομού Ευβοίας ανακοινώνει ότι σε συνάντηση του διοικητικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20/11/2013, αποφασίστηκαν και ανακοινώνονται τα εξής:
  1. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ο.Π.Π.Ε. οι προπονητές κάτοχοι διπλώματος Ε.Π.Ο. , από το 1998 – 2012, υποχρεούνται να ανανεώσουν την ισχύ των ταυτοτήτων τους (αδειών), όπως προβλέπεται από την σύμβαση προπονητών UEFA EΠΟ και τον Κανονισμό Προπονητών της ΕΠΟ. 
Για το λόγο αυτό ο Σ.Π.Π.Ευβοίας θα αποστείλει κατάσταση των μελών του με τα παραπάνω , προκειμένου να οργανωθούν σε συνεργασία με το εκαιδευτικό συμβούλιο της ΕΠΟ, κατά τόπους τα σεμινάρια αναθεώρησης των ταυτοτήτων (αδειών).
Στην κατάσταση θα αναφέρεται το ονοματεπώνυμο του προπονητή, το πατρώνυμο, η χρονολογία έκδοσης του διπλώματος (UEFA AUEFA B) και ο τόπος – ημερομηνία της τελευταίας σχολής που φοίτησαν.
  1. Ύστερα από την τελευταία ανακοίνωση της Ε.Π.Ο. , σχετικά με τα διαδικαστικά συμμετοχής υποψηφίων σε μια σχολή επανεξέτασης προπονητών που κρίθηκαν ανεξεταστέοι κατά τη φοίτησή τους σε κάποια σχολή Ε.Π.Ο. , αποφασίστηκε να αποστείλουμε κατάσταση των μελών μας προς επανεξέταση, για να υποβληθούν στο Εκπαιδευτικό Συμβούλιο της Ε.Π.Ο. και να εξυπηρετηθούν τα μέλη μας, σχετικά με τις έδρες που θα οριστούν ως κέντρα επανεξέτασης.
  2. Αποφασίστηκε να παρευρεθούμε σε προσεχές συμβούλιο της Ε.Π.Σ.Ευβοίας και του Σ.Δ.Π.Ευβοίας ώστε να συζητηθεί και πάλι το θέμα με τις ταυτότητες των προπονητών σε Α1 και Α2 κατηγορία Ευβοίας.
  3. Να συζητηθεί σε προσεχές συμβούλιο η πρόταση του μέλους μας Ταβλαρίδη Βλάσση, για τη διεξαγωγή σεμιναρίου Τερματοφυλάκων.

      Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                     Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                              

ΤΑΥΤΑΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ                                                                         ΑΪΝΔΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ