Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Α.Ο ΧΑΛΚΙΣ - ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ



ΟΡΑΜΑ-ΣΤΟΧΟΣ-ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ
Η λειτουργία των  τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου στον Α.Ο Χαλκίδας έχει σαν σκοπό την εκπαίδευση των παιδιών, εφήβων στο άθλημα του ποδοσφαίρου. Και ανώτερους στόχους όμως, ώστε να θεωρηθεί επιτυχημένη στο έργο της. Αυτοί δεν είναι άλλοι από την περαιτέρω καλλιέργεια-αθλητική, πνευματική, κοινωνική.
Ποδοσφαιριστής που δεν διαθέτει τα παραπάνω εφόδια σε ένα ανταγωνιστικό και ιδιαίτερο περιβάλλον όπως αυτό ενός υψηλότερου επιπέδου club - άσχετα από το όποιο ταλέντο διαθέτει-δεν θα καταφέρει να σταθεί επάξια και να εκπληρώσει τους στόχους του.
Ο σύλλογος διαθέτει  συγκεκριμένη φιλοσοφία και όραμα. Κάτω από αυτήν λειτουργούν όλα τα στελέχη της, από το πλέον υψηλόβαθμο, έως τον μικρότερο σε ηλικία ποδοσφαιριστή της. Η τήρηση των αρχών αυτών, των κανόνων συμπεριφοράς, και ένταξης είναι τα θεμέλια. Στην συγκεκριμένη συνθήκη, όπου  εκπροσωπείται μία ομάδα με βάρος και ιστορία οι παραπάνω προϋποθέσεις είναι αδιαπραγμάτευτες.
Στόχος της ακαδημίας  του Α.Ο Χαλκίδας  είναι η δημιουργία στελεχών επαγγελματικού επιπέδου, υπεύθυνων ατόμων στην ηλικία λίγο πριν την φάση της ενηλικίωσης. Γαλουχημένα σωστά από τις μικρές ηλικίες. Συνδυάζοντας την εκπαίδευση με τη χαρά και την απόλαυση του ποδοσφαίρου.