Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Α.Σ.ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ Ν. ΛΑΜΨΑΚΟΥ – Α.Ε.Λ. 2-0

                                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                     Α.Σ.ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ Ν. ΛΑΜΨΑΚΟΥ – Α.Ε.Λ.  2-0

Η εμπειρία κέρδισε την απειρία.
Ήττα και όχι καλή εμφάνιση για την ομάδα μας στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος.
Η ομάδα μας με εννέα παιδιά από την σχολή της και χωρίς αυτό να είναι δικαιολογία για την όχι καλή της απόδοση ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο  δεν πραγματοποίησε καθόλου καλή εμφάνιση και δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να μπορέσει να βγάλει κάτι καλό.
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και για της δύο ομάδες με την ομάδα μας να χάνει δύο καλές ευκαιρίες για γκολ, και την γηπεδούχο ομάδα να προσπαθεί χωρίς όμως να τα καταφέρνει να βρει τρόπους να σημειώσει κάποιο γκολ.
Στο δεύτερο ημίχρονο όμως και πολύ γρήγορα στο 47΄ η ομάδα μας δέχθηκε το πρώτο γκολ όταν σε εκτέλεση κόρνερ και όχι καλή τοποθέτηση του Αργύρη δεν κατάφερε να διώξει την μπάλα και ο Λάμπρου ο οποίος αιφνιδιάστηκε έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας μας.
Και σαν να  μην έφτανε αυτό ύστερα από δύο λεπτά η ομάδα μας δέχτηκε και άλλο αυτογκολ αυτή τη φορά από τον Βασιλείου ο οποίος αιφνιδιάστηκε όταν στην εκτέλεση φάουλ και προσποίηση επιθετικού η μπάλα βρήκε την πλάτη του και στη συνέχεια κατέληξε για δεύτερη φορά στα δίχτυα της ομάδας μας . 
Η συνέχεια ήταν τραγική  με τα δύο αυτογκόλ να επηρεάζουν όλοι την ομάδα, που δεν  μπορούσε να βρει ρυθμό στο παιχνίδι της  για κάτι καλύτερο.
Στο ίδιο διάστημα και η γηπεδούχος ομάδα δεν δημιούργησε άλλη φάση για κάποιο γκολ.

Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Δανιηλίδη, Μητρολιού και Καντάρη.

Α.Ε.Ληλαντίου

 Αραβανής, Χατζηαντωνάκης ( 58΄Μικράκης ), Ζαούρης, Αργύρης Ι. ( Αθανασίου ), Βασιλείου ( Κορκόβελος ), Μπούρικας, Τσαλιαγκός, Ντουλαβέρης, Βογιατζής, Μπαλόζι Κρ., Λάμπρου. 

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα παίξει με τον Νηλέα Νεοχωρίου την Κυριακή 29/9 και ώρα 17.00 στο γήπεδο Αγίου Νικολάου.


Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα της ομάδας και της σχολής και στην ιστοσελίδα μας  http://aelilantiou.gr.