Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

A.E.Λ.- Κ14 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 0-1

                         


Με καλή εμφάνιση συνοδεύτηκε η απόδοση της  ομάδα μας Κ14 στο φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη αγωνιστική ομάδα  του Ολυμπιακού Πειραιώς.
Η ομάδα του Ολυμπιακού εμφανώς καλύτερη  στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο παιχνίδι της αλλά η  καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας μας δεν έδωσε τη ευκαιρία να δημιουργηθούν φάσεις στην εστία μας.
Τα γκολ του αγώνα που διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα υπέρ  του Ολυμπιακού σημειώθηκε πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα.
Η  εμπειρία από αυτόν τον αγώνα για όλους τους αθλητές της ομάδα μας  ήταν καλή και ανανεώθηκε το ραντεβού των δύο ομάδων για φιλικό αγώνα στης εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στο Ρέντη.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι δύο αθλητές από την ομάδα μας κέντρισαν το ενδιαφέρων των ανθρώπων του Ολυμπιακού,  και αναμένετε πρόσκληση τους για να κάνουν προπονήσεις με τα αγωνιστικά τμήματα.

Για την ομάδα μας έπαιξαν οι,
Χιώτης, Μπουραντάς Απ., Μαριέτης Χαρ., Πέππας, Μπουραντάς Αθ., Παπαγεωργίου, Σπυράκης, Μότσος, Κόλλιας, Ποδάρας, Φλώρος, Μαριέτης Δημ.,  Μαρίνος, Παναγιώτου, Νάνος, Λαγός, Μαζαράκη.