Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΤΑ ΣΑΡΩΣΑΝ ΟΛΑ!!!!

ΤΑ ΣΑΡΩΣΑΝ ΟΛΑ!!!!

Παραμιλάνε στο Ν.Ο.Χ., για τις επιτυχίες των αθλητών τους , παραμιλούσαν και οι αντίπαλοι για τις σπουδαίες επιδόσεις των αθλητών του Ν.Ο.Χ., που έγιναν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο κολυμβητήριο του Περιστερίου από 12/07 έως 17/07/2011. Οι 13 κολυμβητές του Αλέκου Κοτρώτσιου , σάρωσαν με τις επιδόσεις τους τα Πανελλήνια ρεκόρ και τα μετάλλια καθώς συμμετείχαν σε πολλούς τελικούς και κατάφεραν να κατακτήσουν...
5 χρυσά μετάλλια- 1 αργυρό –και 3χάλκινα και να καταρρίψουν 4 Πανελλήνια ρεκόρ !!!! κάνοντας όλοι νέα ατομικά ρεκόρ.

Πρώτος και καλύτερος όλων ο Μπόνιας Άκης ο οποίος έκανε τα 4 Πανελλήνια ρεκόρ στα 50ΕΛ (2φορές) 100ΕΛ και 100ΠΕΤ στην κατηγορία –ΠΠ-Β, ρεκόρ, που τα 2 από αυτά ήταν στοιχειωμένα και είχαν να καταρριφτούν 8 χρόνια, κερδίζοντας 3 χρυσά μετάλλια.

Η Γεωργία Ντόγου-Καρατζά κέρδισε χάλκινο μετάλλιο στα 100ΕΛ, ενώ πήρε 4η θέση στα 50ΕΛ και την 6η θέση στα 100ΠΕΤ. στην κατηγορία ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ-Α.

Ο Ψωμάς Ιωσήφ πετυχαίνοντας σπουδαία ατομικά ρεκόρ κατέλαβε την 4η θέση στα 400ΕΛ και 800ΕΛ, ενώ κολυμπώντας άρρωστος στα 200ΕΛ κατέλαβε την 8η θέση στην κατηγορία Εφήβων

Ο Παυλάκης Χάρης, η άλλη ευχάριστη έκπληξη των αγώνων, από το πουθενά , όπως λέγεται αλλά με σκληρή δουλειά κατάφερε να μπει σε δύο τελικούς 200ΕΛ και 400ΕΛ με επιδόσεις που έβγαλαν έξω από τους τελικούς τα φαβορί των αγωνισμάτων κατακτώντας την 5η και 8η θέση αντίστοιχα στην κατηγορία Παίδων

Επίσης για πρώτη φορά σε τελικό βρέθηκε ο Στόγιος Φώτης στα 100ΥΠ με την απίστευτη επίδοση 1:06΄΄ που τον έβαλε με τον 6ο χρόνο στους τελικούς στην κατηγορία ΠΠ-Α.

Με εξαιρετικές επιδόσεις και νεα ατομικά ρεκόρ συμμετείχαν στους αγώνες και οι; Μπίλας Σταύρος , Τσιλικόχρυσος Δημήτρης, Φτούλης Μανώλης, Καζαντζή Κων/να-Βασιλική , Τσότσου Ευαγγελία.

Δεν σταμάτησαν εδώ οι επιτυχίες των αθλητών του Αλέκου Κοτρώτσιου :

Η Βλάχου Κυριακή κατέκτησε 3 μετάλλια : 1 χρυσό στα 4Χ100 ΕΛ ,1 χάλκινο στα 4Χ100ΕΛ και 1 χάλκινο στο ατομικό αγώνισμα 200ΕΛ στην κατηγορία Νεανίδων, πετυχαίνοντας έτσι το στόχο της που ήταν τα μόρια για τα πανεπιστήμια λόγο για τον οποίο είχε δοθεί με υποσχετική στο Γ.Σ.Περιστερίου

Η Τσότσου Κατερίνα μπαίνοντας και στα τρία ατομικά της αγωνίσματα στους τελικούς των 100ΕΛ-200ΕΛ-400ΕΛ , κατέλαβε την 5η , 7η και 8η θέση ενώ κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στα 4Χ200ΕΛ Κορασίδων πετυχαίνοντας και αυτή το στόχο της κατάκτησης των μορίων.

Ο τρίτος της παρέας ο Γιοβάνοβιτς Ντέγιαν έκανε την έκπληξη και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 1500ΕΛ με εξαιρετική επίδοση 16:18΄΄ ενώ κατέκτησε το χάλκινο στα 800ΕΛ και την 5η θέση στα 400ΕΛ Παίδων.

Ο προπονητής Κοτρώτσιος Αλέκος δήλωσε υπερήφανος για τους αθλητές τους γιατί δεν πήγαν οι κόποι τους χαμένοι, η κούραση όλης της χρονιάς και η θυσία των γονιών τους , τους οποίους επίσης θέλει να ευχαριστήσει από την καρδιά του για την εμπιστοσύνη τους.

Απόλυτα ικανοποιημένη δήλωσε και η συνοδός και αρχηγός της αποστολής κ. Σαραντίδου Ελευθερία που έζησε τις τελευταίες 20 ημέρες την αγωνία και την ένταση των αθλητών, την προετοιμασία στην Νάουσα και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Η εφορία του Ν.Ο.Χ. συγχαίρει όλους τους αθλητές και τον προπονητή και τους εύχεται καλή επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντρών –Γυναικών που γίνονται στις 10-12-Αυγούστου και καλή ξεκούραση.

.