Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΜΗ!

Δήμος Κύμης 16/09/2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

_KON3035Αθλητικός προορισμός τείνει να γίνει ο Δήμος Κύμης κι αυτός είναι ένας στόχος που η επίτευξή του_KON3343 χτίστηκε τα τελευταία χρόνια και μοιάζει πια πολύ κοντινός.

Οι αθλητικές δραστηριότητες λοιπόν δεν έχουν τέλος στην Κύμη. Έτσι, η Ελληνική Εθνική Ομάδα Μπάσκετ Γυναικών επέλεξε να πραγματοποιήσει ένα κομμάτι της προετοιμασίας της στην _KON3374πόλη μας ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα γίνει σε λίγες μέρες. Το σημαντικότερο όμως είναι, ότι στα πλαίσια της προετοιμασίας αυτής, πραγματοποιήθηκαν τρία φιλικά παιχνίδια με την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ Γυναικών της Ρωσίας (η οποία φιλοδοξεί να κατακτήσει το χρυσό στην παγκόσμια διοργάνωση).

_KON3408Η άψογη διοργάνωση εκ μέρους του Δήμου Κύμης αποτελεί εγγύηση πια για τη πραγματοποίηση τέτοιας εμβέλειας αγώνων. Το πλήθος των θεατών που το τριήμερο αυτό παρακολούθησε γυναικείο μπάσκετ υψηλού επιπέδου, απόλαυσε άλλη μια αθλητική διοργάνωση στην περιοχ_KON3547ή μας.

Ανάμεσα στους θεατές και ο αντιπρόεδρος της FIBA WORLD κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος, ενώ πολλοί αθλητές του νομού μας, διαιτητές, παιδιά και ενήλικες, έδωσαν την παρουσία τους στις κερκίδες του Κλειστού Γηπέδου Κύμης «Νίκος Μαρίνος».