Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Υποδοχή στην αποστολή από την Ελληνική κοινότητα του Κάρντιφ

ΜΙΚΤΗ ΕΥΒΟΙΑΣ REGIONS CUP   Στην ορθόδοξη εκκλησία του Άγιου Νικολάου υποδέχτηκε την αποστολή της Μικτής Εύβοιας η Ελληνική Κοινότητα του Κάρντιφ. Στους παίκτες και τους συνοδούς της ελληνικής ομάδας μίλησε ο πατήρ Ιάκωβος κάνοντας μια ιστορική αναδρομή της Κοινότητας και πώς δημιουργήθηκε ο ιερός ναός πριν από 115 χρόνια .
Στη συνέχεια οι Έλληνες του Κάρντιφ είχαν ετοιμάσει έναν μπουφέ για τους Ευβοείς, στους οποίους μίλησε και ο πρόεδρος του συλλόγου Μιχάλης Αράπης και ακολούθησε η ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων .
Από πλευράς της ελληνικής αποστολής δόθηκε μια γκραβούρα της γέφυρας του Ευρίπου και μια σημαία της ΕΠΣ Εύβοιας, ενώ δόθηκε και μια φανέλα της Μικτής στον π. Ιάκωβο, ο οποίος χάρισε σε όλους τους Έλληνες από μια εικόνα του Αγίου Νικολάου.
Στο τέλος τα μέλη της Ελληνικής κοινότητας ευχήθηκαν καλή επιτυχία και στο τελευταίο ματς της ευβοϊκής ομάδας και τραγούδησαν όλοι μαζί τον εθνικό ύμνο. Αρκετοί μάλιστα, θα δώσουν το «παρών» στον αγώνα με τη Νότια Ουαλία την Κυριακή (10/6) ώρα 4 (τοπική) στο γήπεδο του Μπάρι, όπου η Μικτή της Εύβοιας με νίκη θα πάρει και το εισιτήριο πρόκρισης για την επόμενη φάση.