Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ Ι. ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2016, οπότε και η Εκκλησία τιμά την μνήμη του Αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως του θαυματουργού, πανηγυρίζει ο ομώνυμος Ιερός Ναός του μεγάλου Αγίου του 20ου αιώνος, ο οποίος διηκόνησε και στην Ιερά μας Μητρόπολη, ως Ιεροκήρυξ, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017
ώρα 8:30 μ.μ.Προεόρτιος Ιερά ΑΓΡΥΠΝΙΑ, κατά την διάρκεια της οποίας θα τελεσθεί η πρωτοχριστιανική Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Φιλοθέου Θεοχάρη – Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ι. Μητροπόλεώς μας.
ΤΡΙΤΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017
ώρα 6:00 μ.μ.Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Παν/του Αρχιμ. Φιλοθέου Θεοχάρη, Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδος, ο οποίος θα κηρύξει τον θείο λόγο και εν συνεχεία λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος του Αγίου.
ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017
ώρα 7:00 π.μ.: Όρθρος και στη συνέχεια Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, , προεξάρχοντος του Αρχιμ. Φιλοθέου Θεοχάρη, Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ι. Μητροπόλεώς μας, κατά την διάρκεια της οποίας τον θείο λόγο θα κηρύξει ο Αρχιμ. Ιωάννης Καραμούζης, Ιεροκήρυξ της Ι. Μητροπόλεως
Καλούνται οι φιλέορτοι χριστιανοί να προσέλθουν, να συμπροσευχηθούν και να τιμήσουν την μνήμη του Αγίου του Τόπου μας.