Διαβάζονται Περισσότερο

Με το φακό του Άγγελου ο μεγάλος χορός του Α.Σ. Ελλήσποντου

203 Φωτογραφιες ΕΔΩ
Ευχαριστούμε όλους που και φέτος μας στήριξαν και παρευρέθησαν στην καλοκαιρινή μας εκδήλωση και ασφαλώς τους χορηγούς μας που πραγματικά μας βοηθούν και είναι πάντα δίπλα μας και οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα για την επιτυχία της χτεσινής βραδιάς. 
Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Χαλκίδεων κύριος Χρήστος Παγώνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας του τομέα υγείας κύριος Δημήτρης Αργύρης , ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Στερεάς Ελλάδας και περιφερειακός σύμβουλος κύριος Βαγγέλης Κούκουζας, ο Αντιδήμαρχος της δημοτικής Ενότητας Ληλάντιου κύριος Γιώργος Γιογιός, ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ και δημοτικός σύμβουλος κύριος Κώστας Αναγνωστάκης,ο δημοτικός σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της ΔΟΠΠΑΧ κύριος Κώστας Μπαρούτας, η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Αγίου Νικολάου κυρία Νίκη Φλεβάρη, η Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Νέας Λαμψάκου κυρία Βούλα Χατζηαντωνάκη, ο Γραμματέας της ΕΠΣΕ κύριος Γιώργος Πίσχινας, ο Ταμίας της ΕΠΣΕ κύριος Αντώνης Παπαδάκης, ο Πρόεδρος των Επαγγελματοβιοτεχνών Ευβοίας κύριος Ηλίας Θαλάσσης και ο Πρόεδρος των Αρτοποιών Ευβοίας κύριος Γιάννης Παπαθανασίου.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Νέας Λαμψάκου η στήριξη τους ήταν τεράστια.
Το Δ.Σ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Σ.ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ

Posted by Elias Thalassis on 8/07/2017 06:36:00 π.μ. . Filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Με το φακό του Άγγελου ο μεγάλος χορός του Α.Σ. Ελλήσποντου �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery