Διαβάζονται Περισσότερο

ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΑΘΛΗΤΕΣ Ο Ν.Ο.Χ. ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ MEETING «AKROPOLIS»

Με τρεις αθλητές συμμετείχε ο Ναυτικός Όμιλος Χαλκίδος στους αγώνες  «AKROPOLIS» που διεξήχθησαν στο Ο.Α.Κ.Α. από 12-14/5. Στους συγκεκριμένους αγώνες συμμετείχε η «ελίτ» της Ελληνικής κολύμβησης και αρκετοί ξένοι κολυμβητές και κολυμβήτριες, με αποτέλεσμα ο συναγωνισμός να είναι εξαιρετικός. Άλλωστε, ήταν και η τελευταία ευκαιρία για να πετύχουν οι αθλητές τα όρια και να εξασφαλίσουν έτσι τη συμμετοχή τους στο Πανευρωπαϊκό ή Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων και Ανδρών-Γυναικών.
Ο Ν.Ο.Χ., με τους Μπίλα Στέργιο, Νικάκη Παναγιώτη και Παπαδημητρίου Νικόλαο, αγωνίστηκε με τόλμη και θάρρος και κατόρθωσε ο μεν Μπίλας, αν και δύο χρόνια νεότερος, να πλησιάσει το Πανευρωπαϊκό όριο Εφήβων, κάνοντας νέο ατομικό ρεκόρ στα 50 μ ύπτιο με 26”72 (το όριο ήταν 26”40), να μπει στον τελικό του αγωνίσματος και να καταλάβει την 6η θέση. Στο αγώνισμα 100 μ ύπτιο πάλι κατάφερε να μπει στον τελικό, παίρνοντας τελικά την 4η θέση με χρόνο 58”62, ενώ στα 50 μ ελεύθερο πέτυχε τον πρώτο χρόνο στην κατηγορία Παίδων με 24”05.
 Ο αθλητής Παπαδημητρίου Νικόλαος συμμετείχε στα 400 μ και 1500 μ ελεύθερο, πετυχαίνοντας νέα ατομικά ρεκόρ και την 10η θέση στα 400 μ ελεύθερο. Τέλος, ο Νικάκης Παναγιώτης συμμετείχε στα αγωνίσματα 50, 100 και 200 μ ελεύθερο, καταρρίπτοντας τα προσωπικά του ρεκόρ και στα τρία αγωνίσματα στα οποία έλαβε μέρος.
Συγχαίρουμε θερμά και τους τρεις  αθλητές και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και πολλές ακόμη επιτυχίες.

                                                               Η εφορία  κολύμβησης               

Posted by Elias Thalassis on 5/19/2017 09:17:00 π.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΑΘΛΗΤΕΣ Ο Ν.Ο.Χ. ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ MEETING «AKROPOLIS» �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery