Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ – ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της  πρωτοχρονιάτικης πίτας  της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών – Βιοτεχνών Θήβας το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017 στο κοσμικό κέντρο «ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ» στο άλσος  Μοσχοποδίου στην Θήβα.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με το σύντομο χαιρετισμό του Προέδρου στους παρευρισκομένους αναφέροντας  το πόσο σημαντικό είναι να είμαστε ενωμένοι απέναντι στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι οι επαγγελματίες έχοντας ως στόχο την διαφύλαξη ,μελέτη και προαγωγή των κοινών οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών της, την κοινωνική και πολιτιστική τους ανάπτυξη αλλά και την ανάπτυξη της Θήβας και της ευρύτερης περιοχής.
Στην συνέχεια ευλόγησε την βασιλόπιτα της Ομοσπονδίας ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Θηβών και Λεβαδείας Πάτερ Γεώργιος Παπαγεωργίου.
Στην εκδήλωση τιμήθηκαν:
-          Ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας   ,κ. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
-          Η Προϊσταμένη Εφορείας Αρχαιοτήτων Βοιωτίας   ,κα. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΧΑΡΑΜΗ
-          Ο Πρόεδρος του ΕΟΒΕΑΜΜ,  κ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
-          Ο Επίτιμος Πρόεδρος του Σωματείου Συνεργείων και Επισκευής Αυτοκινήτων , κ. ΞΕΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Σημείο αναφοράς η παρουσία του Αντιπροέδρου της ΓΣΕΒΕΕ ,κ. ΑΣΜΑΤΟΓΛΟΥ , του Προέδρου της Ομοσπονδίας της Εύβοιας και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΣΕΒΕΕ , κ. ΘΑΛΛΑΣΗ , αλλά και του Προέδρου Επιμελητηρίου Βοιωτίας , κ. ΑΓΝΙΑΔΗ.

Στην εκδήλωση είχαμε την χαρά να παρευρίσκονται ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. ΣΠΥΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ,ο Διευθύνων Σύμβουλο και Γενικό Διευθυντή του STARΚεντρικής Ελλάδας , κ.ΓΕΩΡΓΙΟ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟ , η Πρόεδρος και το Δ/Σ της Ομοσπονδίας Ορχομενού , ο Πρόεδρος και τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Θήβας  , ο Δικηγορικός Σύλλογος Θήβας .

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την δημοσιογράφο Παναγιώτα  Βυλλιώτη που παρουσίασε την εκδήλωση και έδωσε έναν άλλο τόνο σε μία κατάμεστη αίθουσα καθώς επίσης και όλα τα ΜΜΕ που παρευρέθησαν στην εκδήλωση

                                                                ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ
                                                       Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                ΧΑΡΑΤΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                                 ΧΡΗΣΤΟΥ ΗΛΙΑΣ