Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ο λεκτικός προπηλακισμός...ακατάσχετο υβρεολόγιο...

Λυπούμαστε ιδιαίτερα για την ανάγκη που νοιώθει η ομάδα της ΙΣΤΙΑΙΑΣ ή εν πάση περίπτωση οποίος συντάσσει αυτά τα κουτσομπολίστικα δελτία τύπου θέλοντας να απαντήσει. Πραγματικά όμως εμείς ουδέποτε καταφέρθηκαμε εναντίον του συλλόγου της ΙΣΤΙΑΙΑΣ ή θίξαμε πρόσωπα . Δυστυχώς όμως επειδή πραγματικά θεωρούμε οτι το ατόπημα είναι τεράστιο θα προβούμε στις απαραίτητες διευκρινίσεις και εδώ θα ειπωθούν μεγαλύτερες αλήθειες που δεν θα αρέσουν.
1)Πράγματι η κατάσταση υγείας ήρθε με φαξ 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα και ενώ ειχε ενημερωθεί εγκαίρως η διοργανώτρια αρχή .Αυτό απαγορεύεται ;;;;;;;
2)Στην κατάσταση υγείας βεβαίως και είναι ο ποδοσφαιριστής ΚΑΜΠΙΩΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ και παραπέμπουμε τους ανθρώπους της ΙΣΤΙΑΙΑΣ στα μητρώα της  Ε.Π.Σ.Ε να ελέγξουν του λόγου το αληθές με τις ημερομηνίες που έχουν πρωτοκολληθεί.
3)Ο προπονητής μας κύριος ΤΖΟΤΖΟΚΟΣ ΤΑΣΟΣ που τελικά φαίνεται να ενοχλεί δηλώνεται νομίμως ως εκπρόσωπος ομάδος στο φύλλο αγώνα και δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα η αφορμή για οτιδήποτε.
Τα σπουδαία ή η είδηση όμως κύριοι δεν είναι αυτά.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ο λεκτικός προπηλακισμός του παρατηρητή του αγώνα με ακατάσχετο υβρεολόγιο μετά την λήξη του παιχνιδιού απο ποδοσφαιριστή της γηπέδουχου ομάδος ήταν αυτό που θα έπρεπε να προβληματίσει να επισημανθεί απο το σωματείο της ΙΣΤΙΑΙΑΣ !!!!

Εμείς ως Δ.Σ του Α.Σ.ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ δηλώνουμε οτι θα διαφυλάξουμε την ομάδα μας απο οποιονδήποτε θέλει να την βλάψει. Ο αγώνας μας είναι έντιμος, διαρκής και με τις καλύτερες προθέσεις . Αγαπάμε το ποδόσφαιρο και το υπηρετούμε με όραμα και προσήλωση.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Σ.ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ