Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Ο γιος του γενικου!!!

Χουλιαρας junior


Ο Γιωργος Φιλιπιδης :Μας ειπε...

Giorgos Filipidis Γεια σου κ.ηλια μου..
Εγω εδω ειμαι αντε ελα να σε δω κ να σε λιωσω κ λιγο στην ρακετα...!!!



Τοπικος Τυπος Ευβοιας






Χορηγος η μπύρα VERGINA στο οικογενειακό διπλο

που διεξήχθη  στη ταβερνα ΤΙΓΡΗΣ στο Μπουρτζι









Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Συναυλία - Μουσική Δρόμοι

με την φιλαρμονική εταιρεία Μαντζαρος Κέρκυρας στη πλατεία Μαλλιου- Κόκκινο σπίτι Χαλκίδας.
 Κυριακή 26 Ιουλίου 2015. Περισσοτερες φωτογραφιες ΕΔΩ

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Α...ΩΧ μπορεις ή δεν μπορεις?

Το Σάββατο μπορείς; Την Κυριακή μπορείς; Κάπου κάποτε θα συναντηθούν τελικά ο κ. Λάμπρου με τον κ. Τόλια αφού ούτε σήμερα θα συναντηθούν!!


Πέρασε την Γέφυρα ο Μονος?



Οργή Θεού για την αγωνία λαου στον ΑΟΧ

το plan a αργεί ενω το plan b τρομάζει...Ελπίζουμε πως σύντομα ο ΑΟΧ θα αποφύγει την επιστροφη στην...Δραχμή!!!


Και στη φιλαρμονική «Μάντζαρος» και στο κουτούκι της κυρας ΒΟΥΛΑΣ

Ο  μαέστρος Πάνος Στέλιος καλλιτεχνικός διευθυντής του δημοτικού ωδειου χαλκιδας "νικος σκαλκώτας" μαζι με τους  φίλους του Μαρινελο και Πολυδωρα για ενα ποτο


Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

ΛΗΛΑΣ 2015-16

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΔΩ


Αγιασμος για Α.Σ.ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ

Δευτερα 27 Ιουλίου 2015 Περισσοτερες φωτογραφιες ΕΔΩ

Αναβάθμιση και στα αποδυτήρια ο Α.Σ.Ελλησποντος








ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΤΕΛΕΣΘΗΚΕ Η ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ


Με αισθήματα χαράς και ιερού ενθουσιασμού πανηγύρισε η Πόλη της Χαλκίδος της προστάτιδα και πολιούχο Της, Οσιοπαρθενομάρτυρα Αγία Παρασκευή, στην ομώνυμη Παλαιοχριστιανική Βασιλική, στην περιοχή «Κάστρο» της Παλαιάς Πόλεως.
Πλήθη πιστών συνέρρευσαν στον Ναό της Πολιούχου για να προσκυνήσουν το θαυματουργό και πανσεβάσμιο Ιερό Της Εικόνισμα και να λάβουν χάρη και δύναμη στον καθημερινό αγώνα της ζωής.
Την παραμονή της εορτής, Σάββατο 25 Ιουλίου 2015, στον Πανηγυρικό Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, συγχοροστατούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Νιγηρίας κ. Αλεξάνδρου, Βρεσθένης κ. Θεοκλήτου, Ηλιουπόλεως κ. Θεοδώρου, του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Φαναρίου κ. Αγαθαγγέλου και του οικείου Μητροπολίτου, Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου.
Την ώρα πού εψάλετο το Τροπάριο Απολυτίκιο της Αγίας ξεκίνησε, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νιγηρίας κ. Αλεξάνδρου και με τη συμμετοχή των λοιπών αγίων Αρχιερέων, του Ιερού Κλήρου και των Αρχόντων, η μεγαλειώδης Λιτανεία της θαυματουργού Ιεράς Εικόνος και του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Παρασκευής στις γεμάτες από κόσμο οδούς της Πόλεώς μας, υπό τους ήχους της 90μελούςΦιλαρμονικής Εταιρείας «Μάντζαρος» Κέρκυρας με διευθυντή τον Αρχιμουσικό Σωκράτη Άνθη και της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Χαλκιδέων, με διευθυντή τον Αρχιμουσικό κ. Πέτρο Πρόκο. Στη Λιτανεία συμμετείχαν και 10 φοιτητές της Θεολογικής Σχολής του Μπαλαμάντ του Λιβάνου, οι οποίοι φιλοξενούνται από την Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος για να μάθουν την ελληνική γλώσσα.
Η  Ιερά Λιτανεία σταμάτησε στο «Στρογγυλό» της Παραλίας Χαλκίδος, για την καθιερωμένη Δέηση και ενώπιον πολυπληθούς παρουσίας Χαλκιδέων και προσκυνητών από άλλα μέρη της Πατρίδος μας, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας καλωσόρισε τους προσκεκλημένους αγίους Αρχιερείς και τα πλήθη των προσκυνητών, ενώ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βρεσθένης κ. Θεόκλητος κήρυξε το θείο λόγο στους ευσεβείς προσκυνητές της Αγίας, αναφερθείς στο ανδρείο φρόνημα της Αγίας Παρασκευής, ως πρότυπο γενναιότητος και αντίστασης των πιστών στις προκλήσεις του κόσμου.
Μετά την ομιλία του Σεβασμιωτάτου η Ιερά Πομπή κατευθύνθηκε διαμέσου της Παραλίας προς την Παλαιά Γέφυρα και κατέληξε στον Ιερό Ναό της Πολιούχου.
Όλη τη νύκτα ο Ιερός Ναός παρέμεινε ανοικτός για τους διερχομένους προσκυνητές, αλλά και για εκείνους που τηρούν την παλαιά παράδοση και «ξενυχτούν» προς τιμήν της Αγίας, παραμένοντας προσευχόμενοι στον Ιερό Ναό, στον οποίον ετελέσθη κατά τη διάρκεια της νύκτας Ιερά Αγρυπνία, με αποκορύφωμα την Θεία Λειτουργία, η οποία τελείωσε νωρίς το πρωί της Κυριακής.
Την Κυριακή 26 Ιουλίου 2015 το πρωί, με τη συμμετοχή πλήθους ευσεβών χριστιανών, εψάλη ο Όρθρος, στον οποίο χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλιουπόλεως κ. Θεόδωρος και εν συνεχεία ετελέσθη Αρχιερατικό Συλλείτουργο, στο οποίο προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ, με την συμμετοχή και των Μητροπολιτών Νιγηρίας κ. Αλεξάνδρου, Βρεσθένης κ. Θεοκλήτου, Ηλιουπόλεως κ. Θεοδώρου και του οικείου Ιεράρχου, Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου.
Κατά τη διάρκεια του Κοινωνικού κήρυξε το θείο λόγο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας κ. Σεραφείμ, ο οποίος παρουσίασε στους πιστούς το μαρτύριο της Αγίας Παρασκευής, μέσα από ένα αρχαίο Μαρτυρολόγιο του 8ου αιώνος και τους κάλεσε να παραμείνουν πιστοί στην αγάπη του Θεού.
Πριν την Απόλυση ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος ευχαρίστησε τους αγίους Αρχιερείς και τους συνοδούς των για την παρουσία τους, όπως και όσους συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση της Ιεράς Πανηγύρεως.
Το Ιερό Αναλόγιο διακόνησαν, τόσο στον Εσπερινό, όσο και στον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία, οι Ιεροψάλτες του Ναού κ. Κωνσταντίνος Σιάνος και κ Κωνσταντίνος Αγγέλου, συμπαραστατούμενοι και από άλλους Ιεροψάλτες της Πόλεως και της Ι. Μητροπόλεως, ενώ στην Ιερά Αγρυπνία έψαλλε Χορός μαθητών της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ι. Μητροπόλεως, υπό την διεύθυνση του κ. Στυλιανού Μπενή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ιερά Πανήγυρις της Πολιούχου μας Αγίας Παρασκευής καλύφθηκε σε ζωντανή σύνδεση πανελληνίως από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος και σε τοπικό επίπεδο από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, ενώ η άρτια διοργάνωση όλων των Εκδηλώσεων οφείλεται στην καλή συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως και του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου της Πολιούχου, με τις υπηρεσίες του Δήμου Χαλκιδέων, της Περιφερειακής Ενότητος Ευβοίας, του φιλοχρίστου Στρατού, των Σωμάτων Ασφαλείας και του Λιμενικού, των Τοπικών Μέσων Ενημερώσεως, αλλά και των εκατοντάδων εθελοντών, οι οποίοι πρόθυμα συμβάλλουν, έκαστος κατά το μέτρο της δυνάμεώς του, για την επιτυχία της Πανηγύρεως της Πολιούχου μας Αγίας Παρασκευής.

(φωτογραφία: Ηλίας Θαλάσσης – Παρασκευή Σπυροπούλου) ΕΔΩ

Level: Τουμπερλεκι και Ελληνικη Βραδια

24-7-2015  Φωτογραφιες 87 ΕΔΩ

Γιαννης Στερπης: Τι να σου παρω Προεδρε;;;

Μαλλι της γριας;,, ποπ κορν;;;;λεγε


Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Ο ΑΠΟ Καστέλλας θα ξεκινήσει... την Δεύτερα 27/7 με τους...

Ο ΑΠΟ Καστέλλας θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για την νέα χρόνια την Δεύτερα 27/7.Στον τομέα του έμψυχου δυναμικού της ομάδας και μετα απο την επιστροφή του ισχυρού άνδρα   κ.Ιωαννη Μπάου,ακολούθησε εβδομάδα επαφών με τους παίκτες του συλόγου οι οποίοι και ανανέωσαν και για την νέα χρόνια.Τα ονόματα των ποδοσφαιριστών είναι:Σεγγος,Μαντάς,Λαφαζανης,Κυροπολος,Ταψης,Ραζος,Κεχαγιάς,Σπανος και Μπασινάς.Επίσης επανέρχεται μετα απο την αποθεραπεία του ο Γιωργος Μακρης καθώς και το νεο απόκτημα τις ομάδος Καλαμάτας Στελιος ο οποίος αγωνίστηκε περσι σε ομάδα της Βοιωτίας.Στον τομέα των μεταγραφών οι ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση ενος μεσου και ενος μεσοεπιθετικού

...

Η Γιορτή της Πολιούχου Χαλκίδας, Αγιάς Παρασκευής

175 Φωτογραφιες ΕΔΩ