Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Α.Ο. Χαλκίς καλεί τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας...


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : Ο Α.Ο. Χαλκίς καλεί τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας να τον στηρίξει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Γ' Εθνικής, κόντρα στον Αιολικό.


Μετά από μια δύσκολη περίοδο προετοιμασίας και σκληρής δουλειάς, φτάσαμε στην αφετηρία της νέας αγωνιστικής περιόδου που βρίσκει την ομάδα μας πάλι στη Γ’ Εθνική. 
Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 16:30, έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε στην πρεμιέρα του νέου Πρωταθλήματος τον ιστορικό Αιολικό, στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας.

Με δεδομένη πλέον τη θλιβερή αποχώρηση του Ηρακλή Ψαχνών από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας, ο Α.Ο.Χαλκίς απομένει ως η μοναδική ομάδα εκπροσώπησης της Εύβοιας στις Εθνικές κατηγορίες.

Σε πείσμα λοιπόν των καιρών της μιζέριας, της διχόνοιας, της παραφωνίας και των Κασσανδρών, 
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, να βρεθούν την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας.

Η συμβολή του καθενός είναι πολύτιμη, καθώς ο καθένας με τον τρόπο του δύναται, να καταστεί πολύτιμος αρωγός στην προσπάθεια ανάδειξης της ομάδας μας και της πόλης μας.
Κανένας δεν περισσεύει από τη συλλογική αυτή προσπάθεια.
Όλοι μαζί να στηρίξουμε και να ενισχύσουμε την ομάδα μας, που ξεκινά με όνειρα και φιλοδοξίες τη νέα αυτήν ποδοσφαιρική χρονιά 2015-2016.

Εκ του Δ.Σ.