Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΧ


 ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ ΣΛΑΛΟΜ ΣΤΗN ΚΡΑΚΟΒΙΑ

Η ομάδα της Χαλκίδας εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κανόε- Καγιάκ Σλάλομ Εφήβων/Νεανίδων και Νέων Α/Γ στην Κρακοβία της Πολωνίας.
Την Παρασκευή , 28 Αυγούστου το διπλό κανόε με τους Χατζηλάμπρου Αποστόλη και Χατζηλάμπρου Λευτέρη κατάφερε να πάρει την 11η θέση στα προκριματικά και να προκριθεί απευθείας στον ημιτελικό, ο οποίος διεξήχθη την Κυριακή, 30 Αυγούστου. Η κατάβαση τους  ήταν  υπέροχη μέχρι τη στιγμή που μία  λάθος πορεία και η καθυστέρηση που προήλθε από αυτή στη μέση της πίστας τους στέρησε τον τελικό και,  χωρίς υπερβολή,  ένα μετάλλιο στο βάθρο.

Στο μονοθέσιο καγιάκ στην κατηγορία κάτω των 23ων ο Αλέξανδρος Κάμφωνας δεν κατάφερε να προκριθεί αφού με χρόνο 104,04 στην πρώτη διαδρομή των προκριματικών ήρθε 39ος και με 102,58 στη δεύτερη διαδρομή ήρθε 27ος.
Επίσης ο Παναγιώτης Ζησέκας, ο οποίος για πρώτη φορά συμμετέχει σε διεθνή αγώνα, στο μονοθέσιο καγιάκ Εφήβων στην πρώτη διαδρομή των Προκριματικών ήρθε 46ος με χρόνο 164,18 και στη δεύτερη διαδρομή 23ος με χρόνο 129,78 και σταμάτησε την προσπάθειά του εκεί.

Οι προπονητές της ομάδας του Ν.Ο.Χ. , οι οποίοι είναι και προπονητές της Εθνικής ομάδας, Κώστας Ζάχος και Ανθίππη Σκυριώτη,  δηλώνουν ότι πλέον δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από το επίπεδο των υπόλοιπων Ευρωπαϊκών ομάδων και ο στόχος για την επόμενη χρονιά είναι ένα μετάλλιο…
Συνεχίζουν με ακόμα περισσότερο πάθος και σκληρή δουλειά για την επίτευξή του.

                                                                        Η εφορία Κανόε-Καγιάκ