Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΑΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ – ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ 1 – 2


Στην επόμενη φάση του κυπέλλου πέρασε η ομάδα μας κερδίζοντας την ομάδα του ΠΑΟ Πολιτικών με 2-1.
Σε ένα καταπληκτικό αγωνιστικό χώρο αλλά με αφόρητη ζέστη οι δύο ομάδες έπαιξαν ωραίο και ανοικτό ποδόσφαιρο με αρκετές φάσεις  μπροστά στις  δύο εστίες.
 Η ομάδα μας στην πρώτη επίσκεψη στο 3΄ κατάφερε να προηγηθεί με τον Μπουραντά..
Η συνέχεια του αγώνα και το γρήγορο γκολ έφερε  τους αθλητές μας να παίζουν γρήγορο ποδόσφαιρο και να προσπαθούν για ένα δεύτερο γκολ που δεν ερχόταν παρόλο που τρείς φορές ( Αργύρης, Μπουραντάς και Μικράκης ) θα μπορούσαν να το είχαν σημειώσει. Στο ίδιο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου η γηπεδούχος ομάδα προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα χωρίς να το καταφέρνει..
Στο δεύτερο ημίχρονο  η ομάδα μας προσπάθησε να κυκλοφορήσει καλύτερα την μπάλα αλλά σε μία αδράνεια της άμυνας η ομάδα των Πολιτικών ισοφάρισε με τον Ξυνογαλλά στο 52΄.
Το γκολ αυτό στην αρχή λειτούργησε αρνητικά για την ομάδα μας αλλά μετά το 65΄ η εικόνα στον αγωνιστικό χώρο ήταν καλή με επισκέψεις στην αντίπαλη εστία που καρποφόρησαν στο 82΄όταν από ωραίο συνδυασμό και τελικό αποδέκτη τον Μικράκη ο αντίπαλος αμυντικός τον ανέτρεψε και  ο δεκαπεντάχρονος Σπυράκης με ωραία εκτέλεση έκανε το 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η ομάδα μας είχε μέσο όρο ηλικίας στο συγκεκριμένο αγώνα 16,5 ετών  με αθλητές από την σχολή που μέρα με την μέρα ανεβάζουν την απόδοσή τους εντυπωσιάζοντας όσους τους βλέπουν να αγωνίζονται.
Καλή η διαιτησία των κ.κ.  Παπαποστόλου, Πασχαλίδη και Τσότσου.
ΑΕΛ
Χιώτης, Χατζηαντωνάκης, Πέππας, Ποδάρας, Μπουραντάς, Μικράκης, Φλώρος, Κορκόβελος ( 75΄Σπυράκης ), Αργύρης ( 46΄Μάκ Κόλλιας ), Ndoi,  Πέππας                               ( 82΄Chomacka ).
Στην επόμενη φάση του κυπέλλου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Ευβοϊκού Αγίου Νικολάου.