Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ....εάν δεν βγάλουν τα φουστάνια και να φορέσουν παντελόνια, θα...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΣ ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

     Παρακολουθούμε, από την ημέρα που αναλάβαμε την διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ,  διάφορα μυθεύματα τα οποία διοχετεύουν κάποιοι ανωνυμοι ( προφανώς ντρέπονται να βγουν με το όνομα και το επίθετό τους)  κρυμμένοι πίσω από διάφορα blogs  προσπαθωντας να κάνουν ζημιά στην ομάδα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.

    Μέχρι σήμερα γελούσαμε με τις χαζομάρες που γράφονται αλλά από εδώ και μπρος,
εάν δεν βγάλουν τα φουστάνια και να φορέσουν παντελόνια, θα παίρνουν σκληρές απαντήσεις ανάλογες με το ύφος που προκαλούν.

    Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν στον κόσμο της Χαλκίδας ότι η ομάδα προχωράει κανονικά, έχει εξοφλήσει όλες τις υποχρεώσεις που έχουν δημιουργηθεί μέχρι σήμερα, έχει εξοφλήσει κάποιες οφειλες της περσινής χρονιάς (που σε τελική ανάλυση δεν μας αναλογούσαν αυτή την χρονική περίοδο), είναι σε άριστη συνεργασία με τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστες και το ρόστερ της ομάδας με τους παίκτες που έχουν εξασφαλιστεί ολοκληρώνεται άμεσα.

    Να μην ξεχνάτε  Χαλκιδέοι,  ότι αναλάβαμε την ομάδα  μετα απο δυο ακαρπες Γενικές Συνελεύσεις, οπου δηλωθηκε αδυναμια για συγκροτηση νεας διοικησης.
.
    Να γνωρίζουν οι Χαλκιδέοι, ότι η ομάδα δεν είχε κανένα συμβόλαιο ποδοσφαιριστών εξασφαλισμένο ( πλην κάποιων 17χρονων) και αναγκαστήκαμε να την ξεκινήσουμε από μηδενική βάση.

    Να γνωρίζουν οι Χαλκιδέοι ότι ο μέσος όρος των περσινών εισιτηρίων του πρωταθλήματος ανά αγώνα( πλην μπαράζ που κινητοποιήθηκε όλη η πολη) ήταν 84 εισιτήρια.
    Άρα λοιπόν, με ποια στοιχεία κυκλοφορούν αυτοί οι διάφοροι ότι πήραμε           « μαγαζί γωνιά» και «χρυσοφόρο κότα»;
    Η ομαδα εχει οφειλες από το παρελθον σε προπονητες,ποδοσφαιριστες.λεωφορεια  κ.α.

    Εάν δεν είχαμε αναλάβει την ομάδα το πιο πιθανό ήταν ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ φέτος να έπαιζε στο Β Τοπικό Ευβοίας.

    Ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Κωτσάτος έχει διατελέσει πρόεδρος στην ΑΕΚ Αθηνών και είναι ένας γνωστός ναυτιλιακός παράγοντας. Δεν ήρθε μαζί μας ούτε για προβολή, ούτε για να το παίζει παράγοντας της Χαλκίδας.
    Το υπόλοιπα μελη του συμβούλιου είμαστε γνωστοί  Χαλκιδέοι, έχουμε μεγαλώσει την περιοδο που ο Α.Ο.ΧΑΛΚΙΣ ΜΕΣΟΥΡΑΝΟΥΣΕ, γι΄αυτό και πήραμε την τύχη της ομαδας στα χέρια μας,παρ ολη την εξαιρετικα δυσκολη οικονομικη κατασταση της εποχης.

  Ούτε ανάγκη καταξίωσης έχουμε,  ούτε ζητάμε κολακειες και φωτογραφιες στις εφημεριδες και τα site.

Απαιτουμε,όμως.σεβασμο στην προσπάθεια που κανουμε,καλοπιστη και εποικοδομητικη κριτικη και εθελοντικη βοηθεια από οποιον μπορει να την προσφερει.
.
 
 
    Κλείνοντας να πούμε ότι, η ομάδα έχει δηλωθεί κανονικά στην ΕΠΟ για την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα. Όσο αφορά δε μια οφειλή 900€ που υπάρχει στην ΕΠΣΕ από την προηγούμενη χρονιά, υπάρχει προθεσμία από την ΕΠΟ έως στις 15/08 να πληρωθεί και φυσικά θα πληρωθεί ( άλλη μια οφειλή από το παρελθόν που την εξοφλούμε σήμερα).
    Επισημαίνουμε επίσης ότι σε όλους τους περσινούς ποδοσφαιριστές τους οποίους ήθελε να κρατήσει ο προπονητης προσφέρθηκαν αμοιβές από 35%-60% αυξημένες από τις περσινές τους. Το γιατί κάποιοι δεν θέλησαν να μείνουν στην ομάδα ας το απαντήσουν οι ίδιοι. ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.

   Τελειώνοντας, επειδή δεν εχει παραιτηθει κανεις από το ΔΣ, όποιος θέλει να φύγει να υποβάλλει την παραίτησή του στο διοικητικό συμβούλιο, αλλιώς θα αναγκαστούμε να τον αποβάλλουμε εμείς.
   
ΦΙΛΟΙ ΧΑΛΚΙΔΕΟΙ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΤΟΣΟ ΤΑ ‘ ΠΑΛΙΑ’ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ «ΑΛΛΑ»,ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ ΣΤΝ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ,ΠΛΕΟΝ, ΣΚΛΗΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ.

Εκ του Δ.Σ.