Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Τα γκολ του αγωνα Σχηματαρι - Θηβα 0-2

Περισσοτερες φωτογραφιες ΕΔΩ


Οι παλιές αγαπες πάνε...Γηπεδο.

Θερμότατη υποδοχή του Γιώργου Λαμπρου απο ανθρώπους του ΑΟ Θήβας στο στάδιο Σχηματαρίου. 
Κάποιοι δεν ξεχνούν και ξέρουν να εκτιμούν πρόσωπα και προσφορές...




Η Αναγέννηση Σχηματαρίου δεν ξεχνά και τιμά...

Βραβεύτηκαν οι :Δήμαρχος Τανάγρας Περγαλιας Βασιλης απο τον Πινιτα Βασίλη αντιπροεδρο του συλλογου.
Τον Τάκη Πλάτη παλαίμαχο παίκτη της Αναγέννησης τίμησε ο Γενικός αρχηγός Αντωνίου Λαμπρος.
Τέλος τον Μεγαριτη Παντελή μέλος του τεχνικού επιτελείου του ΑΟ Θηβας τον βράβευσε ο Πρόεδρος του συλλόγου Μπεζιανης Πολυχρονης-Ντιφις
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ 

Τους χορεψε... Ο Αρχοντας!!!

Ποσο απλα τα κανει να φαίνονται τα δυσκολα, ο άρχοντας της μπαλας Ηλιας Παπαϊωάννου? Και οταν λέμε ολους, εννοούμε ΟΛΟΥΣ... Μια αμυνα ολόκληρη ξαπλωσε στο εδαφος για να βαλει ενα γκολ αλα... Ηλιας!!! 
23 Φωτογραφιες ΕΔΩ


ΑΕΚ Χαλκιδος-ΑΕ Χαλκιδος 3-1

218 φωτογραφιες με τα στιγμιοτυπα ΕΔΩ


Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Η Καρδια της Ανακύκλωσης χτυπά στη Χαλκιδα

Φωτογραφίες από την ενημερωτική ημερίδα που συνδιοργάνωσαν  το Τ Ε Ε –Περιφερειακό Τμήμα Εύβοιας και το Σύστημα Ανακύκλωσης Κεντρικής Ελλάδος (ΣΑΝΚΕ ΕΠΕ) στο Συνεδριακό κέντρο Ευβοιας το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ 
 


Στην υγειά μας

Ο Καλός θα βρει τροπο να περάσει ΚΑΛΑ


«Η εναλλακτική διαχείριση των αποβλήτων εκσκαφών

Το ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ –Περιφερειακό Τμήμα Εύβοιας και το Σύστημα Ανακύκλωσης Κεντρικής Ελλάδος (ΣΑΝΚΕ ΕΠΕ) συνδιοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα που θα γίνει στις 29 Νοεμβρίου 2014 , ημέρα Σάββατο ,ώρα 9.3ο - 15.οο , στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νομαρχιακού Μεγάρου Εύβοιας , Λεωφ. Χαϊνά 93, στην Χαλκίδα. Το θέμα της ημερίδας είναι «Η εναλλακτική διαχείριση των αποβλήτων εκσκαφών , κατασκευών και κατεδαφίσεων στα δημόσια και ιδιωτικά έργα : Εξελίξεις και προοπτικές». Εισηγητές της ημερίδας είναι έγκριτα στελέχη Αρμόδιων Υπουργείων (ΥΠΕΚΑ και ΥΜΕ) , του ΕΛΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (ΕΟΑΝ) , Εκπρόσωπος του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη (ΕΠΠΕΡΑΑ) καθώς και Διευθυντές Συστημάτων Εναλλακτικής Διαχείρισης ΑΕΚΚ Βορείου και Νοτίου Ελλάδος και Κεντρικής Ελλάδος . Συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Γιώργος Κεραμιτζόγλου. Η Είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.



Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

1ο ΓΕΛ - 4ο ΓΕΛ 0-3 (Χαλκιδας)

175 φωτογραφιεςΕΔΩ


ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ



Ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων συμφώνησε ότι είναι ένας άδικος νόμος ο οποίος μονιμοποιεί ένα έκτακτο χαράτσι στη λαϊκή κατοικία και αυξάνει τη φορολόγηση κάθε μικρής ιδιοκτησίας ανεξάρτητα από τη χρήση της.

Επιπλέον επιβάλλει τη φορολόγηση της ακίνητης δημοτικής περιουσίας, που στην πράξη σημαίνει μείωση των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων των Δήμων στους δημότες τους, με άμεσες επιπτώσεις στα οικονομικά τους, με στόχο να τους οδηγήσουν στην αναγκαστική επιβολή τελών και φόρων για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στα λειτουργικά – υπηρεσιακά έξοδα, στη λειτουργία των κοινωνικών δομών, κ.λ.π.

Ο ΕΝΦΙΑ αποτελεί μέρος του «πλεονάσματος» για το οποίο πανηγυρίζει η κυβέρνηση και ταυτόχρονα απόδειξη ότι οι δημοσιονομικοί στόχοι προϋποθέτουν τη μονιμοποίηση των χαρατσιών και των δεκάδων φόρων για τη μικρομεσαία οικογένεια. Από 500 εκατομμύρια ευρώ που πλήρωναν για το φόρο ακίνητης περιουσίας το 2009, σήμερα η συντριπτική πλειοψηφία των μικρομεσαίων οικονομικά στρωμάτων θα κληθεί να πληρώσει 3,5 δισεκατομμύρια ευρώ.

Ολοκληρώνοντας το προς συζήτηση θέμα, τονίστηκε ιδιαίτερα ότι θεωρείται απαράδεκτη η προσπάθεια να συνδεθεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση με την είσπραξη του ΕΝ.Φ.Ι.Α. για να μειωθούν οι δικαιολογημένες αντιδράσεις των πολιτών, καταλήγοντας ότι δεν θα δεχτούμε ως δήμος να παίξουμε το ρόλο «Δούρειου Ίππου» για την εφαρμογή του.
Συγκεκριμένα το Δημοτικό Συμβούλιο ΟΜΟΦΩΝΑ αποφάσισε και ζητά από την κυβέρνηση:
Ι) Την απόσυρση συνολικά του νόμου για τον «Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων» (ΕΝΦΙΑ).
ΙΙ) Να φορολογηθεί η μεγάλη ακίνητη περιουσία.

ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΡΠΗΣ

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά



προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Χαλκιδέων, συζητήθηκαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Δημάρχου Χρήστου Παγώνη και του Διευθυντή της Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Ευβοίας, κ. Κωνσταντίνου Ζημιανίτη, ο οποίος επεσήμανε και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που έχει επιδείξει η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας, κ. Ελένη Μιτζιφίρη, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων. Έγινε αναλυτική παρουσίαση των θεμάτων ανά σχολικό κτίριο και δρομολογήθηκε ο προγραμματισμός λύσεων. Επισημάνθηκε μάλιστα η άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση των κτιριακών και λειτουργικών θεμάτων τους δύο πρώτους μήνες της νέας σχολικής περιόδου, που συμπίπτουν με την έναρξη της θητείας της νέας Δημοτικής Αρχής. Στη συνάντηση συμμετείχαν από πλευράς Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπαίδευσης ο Προϊστάμενος Εκπαιδευτικών Θεμάτων κ. Λιγούρας και από το Δήμο Χαλκιδέων ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Καρκαντελίδης , η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης κ. Μιτζιφίρη , ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδας κ. Καράβας και η Αντιπρόεδρος κ. Ξεφτεράκη . ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΡΠΗΣ

Τα ωραια απο αγωνα 1ο ΓΕΛ - 4ο ΓΕΛ Χαλκιδος

85 φωτογραφιες ΕΔΩ


Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Παγώνης:Δεν παει άλλο!Λύση τώρα!!

Μικροπολιτικες κόντρες απ τα παλιά τις πλήρωσαν οι πολίτες της πολης...
Αυτοψία απο την εφημερίδα Έθνος
Στην αγορά ερείπιο-Φάντασμα στο ιστορικό κεντρο Χαλκιδας

Ενημέρωσή για την Αγορά Χαλκίδος απο το Δήμαρχο,προεδρους και πολιτες σε δημοσιογραφους

της Εφημεριδας ΕΘΝΟΣ  video τι λενε για ΝΔ. ΠΑΣΟΚ, Για το πως εμεινε η αγορα σε αυτο το χάλι. ΑΡΓΟΤΕΡΑ