Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ «ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ»

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ «ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ»
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η Συναυλία, με τίτλο «ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ», την οποία διοργάνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος «ΤΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ», με την συνεργασία του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ., το βράδυ του Σαββάτου 29 Νοεμβρίου 2014 στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου Χαλκίδας.
Το Θέατρο στάθηκε μικρό για να χωρέσει όλους τους φίλους του Ιδρύματος που προσήλθαν με πολλή αγάπη και σε αυτή την Εκδήλωσή του και απόλαυσαν την Μικτή Χορωδία Χαλκίδας «CANTUS», υπό την διεύθυνση του Μουσικού Παύλου Κουρμπέτη, υπό τους ήχους του πιάνου της Ηλιάννας Ηλιοπούλου, να προσφέρει στο κοινό της Χαλκίδος με εξαιρετικό τρόπο γνωστά τραγούδια σπουδαίων δημιουργών όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Μάνος Χατζηδάκις, ο Μιχάλης Σογιούλ, η Ευανθία Ρεμπούτσικα κ.ά, σε στίχους Νίκου Γκάτσου, Άρη Δαβαρἀκη κ.ά., ενώ παρουσιάστηκε και ποίημα του Χαλκιδέου Γιάννη Καρβελά σε σύνθεση του κ. Κωνσταντίνου Κουρμπέτη, Διευθυντού του Μουσικού Γυμνασίου Χαλκίδος.
Η Χορωδία «μάγεψε» το κοινό της Χαλκίδας, ενώ και οι σολίστ, κατά σειράν εμφάνισης, Χρύσα

Ψιμούλη-Μαγουλά, Κωνσταντίνος Κουρμπέτης, Νανά Καραμήτσα και Άντα Κουρμπέτη, κέρδισαν τις εντυπώσεις όλων.
Την Εκδήλωση παρουσίασε με τον μοναδικά σαγηνευτικό της τρόπο η εκ Χαλκίδος ηθοποιός και συγγραφέας κ. Ελένη Καλλία, η οποία απήγγειλε ποιήματα του Γιάννη Ρίτσου, του Οδυσσέα Ελύτη, όπως και κείμενα από τις Επιστολές του Αποστόλου Παύλου και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού, το οποίο, σε πολλές στιγμές κατά την διάρκεια της απαγγελίας της, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα από τα μάτια του.
Στο τέλος της Εκδήλωσης η εκ των μελών της Χορωδίας κ. Αναστασία Πρωτογήρου – Δικαστικός προσέφερε ένα δώρο στην κ. Βασιλική Κουρμπέτη, για την αγάπη και τη φροντίδα της προς όλους, ενώ το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Γεωργιάδη προσέφερε από μία ανθοδέσμη στον Μαέστρο κ. Παύλο Κουρμπέτη, την Πιανίστα κ. Ηλιάννα Ηλιοπούλου και την κ. Ελένη Καλλία.
Την Συναυλία χαιρέτησαν ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Μπαντούνας, ο οποίος συνεχάρη όλους τους συντελεστές της Συναυλίας και δήλωσε την έμπρακτη στήριξή του στο έργο του Ιδρύματος, η κ. Γιάννα Παπασκουλή εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος «ΤΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ», η οποία ευχαρίστησε με θερμότατους λόγους το μαέστρο, τη Χορωδία, την κ. Καλλία και όλους τους φίλους του Ιδρύματος και ιδιαιτέρως τα τοπικά Μ.Μ.Ε. που πάντοτε στηρίζουν το έργο του, ενώ την βραδιά έκλεισε ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου, ο οποίος βρισκόταν σε εκκλησιαστική αποστολή στην Βόρεια Ελλάδα, Αρχιμ. Νήφων Συριανός, ο οποίος συνεχάρη και ευχαρίστησε τους πάντες για την προσφορά τους στην Εκδήλωση.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Μητροπολίτης Χαλκίδος
Χρυσόστομος Ειρήνη Σκιά