Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2014 ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

ΤΟ «ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ» ….ΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ!!!
Το «Παραμυθοχωριό του Δάσους», στο αλσύλλιο Κανήθου είναι έτοιμο να υποδεχτεί και φέτος μικρούς και μεγάλους σε έναν χώρο γιορτινό, που θα γεμίσει με μελωδίες, χρώματα, μυρωδιές και γεύσεις Χριστουγέννων, βγαλμένα όλα μέσα από παραμύθια, χορούς και μουσική, που θα μας ταξιδέψουν γιορτινά τις ημέρες του Δεκεμβρίου.
Ο Άγιος Βασίλης, οι Καλικάντζαροι του, Η Νεράιδα των Χριστουγέννων, ο Χιονάνθρωπος, θα είναι και φέτος οι οικοδεσπότες του Παραμυθοχωριού, που θα παίξουν με τα παιδιά και θα ψυχαγωγήσουν όσους επισκεφτούν τα σπιτάκια τους.
Μουσικές εκδηλώσεις, παραμύθια, ταχυδακτυλουργοί, ξυλοπόδαροι, θα πλαισιώσουν τις δράσεις που θα πραγματοποιήσει ο ΔΟΑΠΠΕΧ, στο χώρο του Αλσύλλιου Κανήθου, σε συνεργασία με τοπικούς συλλόγους και φορείς.
Το «Παραμυθοχωριό του Δάσους» θα ζωντανέψει την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014, στις 18.30 το απόγευμα, οπότε και θα γίνει το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του ΔΟΑΠΠΕΧ.
Την εκδήλωση της Χριστουγεννιάτικης έναρξης θα πλαισιώσουν:

Τα μουσικά σύνολα του ΔΟΑΠΠΕΧ
Η Ορχήστρα Χρωμάτων του ΔΟΑΠΠΕΧ.
Το Ωδείο Μαρσύας, με Χριστουγεννιάτικη Τζαζ Μουσική
Το Λύκειο Ελληνίδων, με τα Καλικαντζαράκια του, και Παραδοσιακούς εορταστικούς χορούς.



Παράλληλα, στο Παραμυθοχωριό, θα υπάρχει:
Το Χριστουγεννιάτικο Ταχυδρομείο για να γράψουν και να στείλουν οι μικροί μας φίλοι το δικό τους γράμμα στον Άγιο Βασίλη, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν μια μαγική φωτογράφιση, μαζί με τη Μασκότ του Χωριού, τον Ξυλοπόδαρο, κατά τη διάρκεια που η Νεράιδα των Χριστουγέννων θα αφηγείται παραμύθια.
Γλυκίσματα, σοκολάτες για μικρούς και μεγάλους θα προσφερθούν μαζί με τις ευχές όλων για όμορφα Χριστούγεννα.

Σας περιμένουμε όλους να ανάψουμε μαζί και φέτος το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και να δημιουργήσουμε ένα ζεστό εορταστικό κλίμα στο Παραμυθοχωριό του Δήμου Χαλκιδέων.


Σημείωση: Σύντομα, με νεότερο δελτίο τύπου θα σας ενημερώσουμε για το πλήρες πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που θα γίνουν τόσο στο «Παραμυθοχωριό του Δάσους», όσο και σε κεντρικά σημεία της πόλης.