Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

H Ομοσπονδία Εμπόρων και Βιοτεχνών του Ν.Ευβοίας στα πλαίσια του ευρωπαικού προγράμματος Erasmus+...

 υλοποίησε τον περασμένο Οκτώβριο, στην Βαρκελώνη της Ισπανίας σχέδιο κατάρτισης με τίτλο: Κατάρτιση στη Διαχείριση και Προβολή (Brands) της Εύβοιας ώς Γαστρονομικού Προορισμού με στόχο την άυξηση της τουριστικής ζήτησης.
Κατα την περίοδο υλοποίησης οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σειρά εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, θεωρητικών και πρακτικών, με θέματα όπως :
Εφαρμογή καλών πρακτικών με θέμα “Συνδιασμός εμπορικής δραστηριότητας και τουριστικής δραστηριότητας.”
Μοντέλα προώθησης τοπικού εμπορίου
Δημιουργία ετικέτας ονομασίας προέλευσης
Στρατηγικές Μάρκετινγκ
Δημιουργία ετικέτας προιόντος
Στο σχέδιο συμετείχαν τοπικοί φορείς της πόλης της Βαρκελώνης, οι οποίοι χάρη στην εμπειρία αλλά και την αντίστοιχη τεχνογνωσία στα αντικείμενα του εμπορίου ,του γαστρονομικού τουρισμού και της προώθησης αγαθών, συνέβαλαν καταλυτικά στην οργάνωση και υλοποίηση του σχεδίου. Συγκεκριμένα στο σχέδιο συνεργάσθηκαν οι κάτωθι φορείς:
Ινστιτούτο Aνάπτυξης Εμπορίου του δήμου της Βαρκελώνης.
Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων του δήμου της Βαρκελώνης.
Οργανισμός ονομασίας προέλευσης –VilaFranca Penedes.
Εμπορικός Σύλλογος Κέντρου του δήμου της Βαρκελώνης.
Οργανισμός Διαχείρισης Δημοτικής Αγοράς του δήμου της Βαρκελώνης.
Οινοποιεία VilaFranca de Penedes
Aγροτικός συνεταιρισμός Cambrils
SmartFood Innovation –εταιρεία
Μoveu – European policies – φορέας κατάρτισης & οργάνωσης ευρωπαικών προγραμμάτων
ESADE – Aνωτάτη Σχολή οικονομίας και διοίκησης του πανεπιστημίου της Βαρκελώνης