Διαβάζονται Περισσότερο

Φάνης Χ. Σπανός Ενέργειές των υπηρεσιών της Π.Ε. Ευβοίας

Σε συνέχεια συναντήσεών μας με εκπροσώπους της διοίκησης, των διοικητικών υπαλλήλων και των φοιτητών των τμημάτων του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας με έδρα τη Χαλκίδα, ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο για τις ενέργειές των υπηρεσιών της Π.Ε. Ευβοίας, σύμφωνα με σχετικό έγγραφο της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας.

Στις 02.07.2014 εστάλη στο ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας και κοινοποιήθηκε στην Υπηρεσίας μας εξώδική διαμαρτυρία της εταιρίας «ABLE ASSET AND FACILITY MANAGEMENT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ» ότι έχει παύσει να παρέχει υπηρεσίες καθαριότητας στο ΤΕΙ από 01.07.2014
Με το αριθμ. πρωτ. 3732/09.07.2014 έγγραφο η Υπηρεσία μας ενημερώνει τον Πρόεδρο του ΤΕΙ Χαλκίδας ότι πρέπει να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα καθαρισμού των χώρων του συγκροτήματος, για την προστασία της Δημόσιας Υγείας και την ομαλή λειτουργία του Ιδρύματος
Στις 09.09.2014 μετά από ραδιοφωνική εκπομπή στην οποία συζητείτο το θέμα καθαριότητας του ΤΕΙ Χαλκίδας, αρμόδιο κλιμάκιο Εποπτών Δημόσιας Υγείας της Υπηρεσίας μας, άμεσα μετέβη στο χώρο για υγειονομική επιθεώρηση. Κατά την αυτοψία, όπως προκύπτει από την αριθμ. πρωτ. οικ. 5229/15.09.2014 Έκθεση, διαπιστώθηκαν υγειονομικά προβλήματα.Με το αριθμ. πρωτ. οικ. 5231/15.09.2014 έγγραφο ενημερώνουμε το ΤΕΙ και τον Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων για το αποτέλεσμα του ελέγχου και τη λήψη των απαιτούμενων μέτρων.
Στις 23.09.2014 με το αριθμ. πρωτ. 12/23.09.2014 ο Σύλλογος Διοικητικού & Βοηθητικού Προσωπικού πρώην ΤΕΙ Χαλκίδας μας ενημέρωσε για τις συνθήκες υγιεινής που επικρατούν στο Ίδρυμα.Άμεσα μετέβη στο ΤΕΙ εκ νέου αρμόδιο Κλιμάκιο Εποπτών Δημόσιας Υγείας και πραγματοποιήθηκε υγειονομικός έλεγχος. Επίσης ,διαπιστώθηκαν υγειονομικά προβλήματα γενικά στους χώρους ενώ στη μονάδα του βιολογικού καθαρισμού δεν διαπιστώθηκε διαρροή λυμάτων ή οσμές.
Κατόπιν αυτών με το αριθμ. πρωτ. οικ. 5436/23.09.2014 έγγραφο υπεβλήθη από την Υπηρεσία μας μήνυση κατά του Προέδρου του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας και εστάλη το αριθμ. πρωτ. οικ. 5428/23.09.2014 έγγραφο στο ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας υπόψη του Προέδρου, με το οποίο ενημερώνουμε σχετικά και προτείνουμε τη λήψη των αναγκαίων μέτρων.

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, όπως και όλες οι υπηρεσίες της Π.Ε. Εύβοιας, χειρίζεται το ζήτημα με τη δέουσα προσοχή και τελεί στη διάθεση του κοινού για οποιαδήποτε πληροφορία.
                                                                                                                                                                                                                                                                      Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας

                                   Φάνης Χ. Σπανός                        
                                                                                                 

Posted by Elias Thalassis on 9/30/2014 10:02:00 π.μ. . Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Φάνης Χ. Σπανός Ενέργειές των υπηρεσιών της Π.Ε. Ευβοίας �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery