Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Φάνης Σπανός

Αγαπητοί φίλοι,

Η σημερινή τελετή ορκωμοσίας μας, σηματοδοτεί την έναρξη ενός πενταετούς κύκλου Περιφερειακής Διοίκησης για τη Στερεά Ελλάδα και το νομό μας, την Εύβοια και τη Σκύρο. Μιας περιόδου στην οποία θα κριθούν μεγάλα διακυβεύματα για τον τόπο μας. Ο αγώνας για την έξοδο από το τούνελ της κρίσης. Η διεκδίκηση για τις υποδομές και τα έργα. Η καθημερινή προσπάθεια για σύγχρονες υπηρεσίες και διαδικασίες.

Η κατεύθυνση για να αντιμετωπίσουμε όλα όσα μας προβληματίζουν δόθηκε στη σήμερινή τελετή μέσα από μικρούς αλλά σαφείς συμβολισμούς: Με τη βοήθεια του Θεού μέσα από τις ευλογίες των Αγίων Πατέρων που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Με την ενότητα -γεωγραφική και παραταξιακή, που ζήτησε και ταυτόχρονα υποσχέθηκε ο Περιφερειάρχης και που επιδιώκουμε όλοι. Με την όρεξη, τη δύναμη και την καλή πίστη που εξέπεμπαν τα βλέμματα των νεοεκλεγέντων συμβούλων. Κυρίως όμως, με την παρουσία, τη συμμετοχή, τη στήριξη και τις ευχές όλων εσάς που από κοντά ή μακριά βρεθήκατε σήμερα μαζί μας.

Στις πρώτες μας κουβέντες σας ζητήσαμε να επενδύσετε μαζί μας την ελπίδα σας. Σεμνά και θαρραλέα σήμερα, αναλαμβάνουμε μια ελάχιστη δέσμευση: Το μικρό ή το μεγάλο αποτέλεσμα της προσπάθειάς μας να αποδοθεί ως μέρισμα σε όλους εσάς και μόνο εσάς · τους Στερεοελλαδίτες, τους Ευβοείς.