Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Κανόε Καγιακ σλαλομ -χαλκιδα στην Ευρωπη

Η αποστολή με τον έλληνα σε καταγωγή πρόεδρο της ευρωπαικης ομοσπονδίας κανόε Καγιακ, Albert wood.
Ο Απόστολος και Ελευθέριος Χατζηλαμπρου με τους προπονητές Κώστα Ζάχο και ανθίππη σκυριώτη.
  Τα αδέλφια Χατζηλαμπρου επέστρεψαν μετα την εκπληκτική εμφάνιση τους στα σκοπια.Στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κανόε Καγιακ σλαλομ νέων κατέλαβαν την 9η θέση.Απο την πλευρά τους θα ήθελαν ευχαριστήσουν τον ευγενικό χορηγό τους Medi Πρίνου, ο οποίος τους στηρίζει οικονομικά και ηθικά.Δηλωνουν επισης οτι θα συνεχίσουν να προπονούνται σκληρά, θέτοντας υψηλότερους στόχους για τη νεα σεζόν.

Απο τα ρεύματα του Ευρίπου σλαλομ στην Ευρώπη!!!9η θέση τα αδέλφια Χατζηλαμπρου...
Με την Εθνική ομάδα Κανοε Καγιακ Σλαλομ συμμετείχαν 7 αθλητες του Ν.Ο.Χ στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων και Κατω των 23 ετών που διεξηχθει στα Σκοπια 3-6 ιουλιου. Όλοι οι αθλητες έκαναν αξιόλογη προσπάθεια και εμφάνιση, τα αδέλφια όμως Χατζηλαμπρου Αποστολος και Ελευθέριος έκαναν τη διάφορα, αφήνοντας πισω εθνικότητες με μεγάλη παράδοση στο άθλημα.Στο διπλό Κανόε Εφήβων (C2) πέρασαν στον τελικό και κατετάγησαν 9οι. Η Ελληνικη Ομοσπονδια ειχε αρκετά χρονια να δει αθλητες της στον τελικό. Με αυτη τη μεγάλη επιτυχία Προπονητές και αθλητες ξέχασαν προς στιγμή όλες τις θυσίες, όλες τις αντιξοότητες, τις οικονομικές δυσκολίες, καθώς όλη η ετήσια προετοιμασία αλλα και η αποστολή στα Σκοπια έγιναν με ατομικά έξοδα, λογω αδυναμίας της Ομοσπονδίας αλλα και όλων των αθλητικών φορέων να στηρίξουν το έργο τους.Οι αθλητες του Ν.Ο.Χ και οι θέσεις που κατέλαβαν: καμφωνας Αλέξανδρος 49η θέση Κ1 Νέων,Παπαθανασης Γρηγορης 31η θέση c1 νέων,Ζησεκας ευριπιδης 49η θέση κ1 εφήβων,Τσουβαλας Γιαννος 35η θέση c1 εφήβων, και το κορίτσι της ομαδας ΚΑΚΑΡΑ Στελλα 27η στο c1 νεανίδων.. Τα αδέλφια Χατζηλαμπρου συμμετείχαν και στο c1 εφήβων (μόνο κανοε) με θέσεις 34η ο Ελευθέριος και 40η ο Απόστολος. Οι προπονητές της Εθνικής Ομαδας , οι οποίοι ειναι και προπονητές της ομαδας της Χαλκιδας Κωστας ζαχος και ανθίππη σκυριώτη δηλώνουν οτι η συγκίνηση ειναι μεγάλη. "Είδαμε τους κόπους μας να φέρνουν καρπούς, ένας μεγάλος στόχος επιτεύχθηκε.ολη η ομάδα συμμετείχε επάξια σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση, και νιώθουμε οτι η σελίδα του αθλήματος τόσο στην Ελλαδα, αλλα και στη Χαλκιδα γύρισε.ξεκιναμε την καινουρια σεζόν με υψηλότερους στόχους, με περισσότερη όρεξη για δουλεια.
Θελουμε να ευχαριστήσουμε όλους μας τους αθλητες και τις οικογένειες τους που μας πίστεψαν και τον Καραφυλλιδη Γιάννη που ηταν κοντα μας με καθε τροπο σε ολη την προετοιμασία των αθλητών μας"