Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Ευβοϊκά Αθλητικα Βραβεια 2014

Το 2013 τολμήσαμε, το θερμό χειροκρότημα, αλλά και οι ενθουσιώδεις κριτικές σας, μας έδωσαν το στίγμα, για να προσπαθήσουμε ακόμα πιό καλά και ακόμα πιό οργανωμένα!
Τώρα, λοιπόν, με περισσότερη εμπειρία και με καθολική αποδοχή αυτής της προσπάθειας από όλους τους ανθρώπους και τους φορείς του Αθλητισμού, μέσα από τις όποιες οικονομικές δυσκολίες, που αντιμετωπίζει όλος ο κόσμος, αλλά με την παρακαταθήκη της περασμένης χρονιάς, προχωρήσαμε και φέτος στην διοργάνωση των ΄΄
ΕΥΒΟΪΚΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ 2014΄΄!

Αρχικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της εκδήλωσης, χωρίς την βοήθεια των οποίων, δεν θα μπορούσαμε να οργανώσουμε, κάτι...

Θα τιμηθούν και πάλι, Συλλογικές προσπάθειες, ατομικές διακρίσεις, αλλά και κάποιοι άνθρωποι, που πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, αφήνουν το δικό τους ανεξίτηλο στίγμα στα αθλητικά δρώμενα κύρια στον Νομό μας, αλλά και γενικότερα στην χώρα μας.

Η πρόσκλησή μας είναι ανοιχτή σε όλο τον κόσμο του αθλητισμού, για να ΄΄...τιμήσουμε όλοι μαζί τους ανθρώπους του Αθλητισμού΄΄!

Θα είναι ιδιαίτερη τιμή για μας να σας υποδεχτούμε στον φιλόξενο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου ΄΄ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ΄΄ της Χαλκίδας (απέναντι από το ΄΄σπίτι μας΄΄ στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, στην Πλατεία Φριζή), που μας παρεχώρησε ευγενικά η Δημοτική Αρχή της Χαλκίδας και ειδικά ο ΔΟΑΠΕΧ!