Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Πανελλ. Πρωτ. Motocross, 1ος γύρος, 30 Μαρτίου, Χαλκίδα , ο αγώνας

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα Motocross όπου και τα φαβορί δικαιώθηκαν και εκπλήξεις σημειώθηκαν.
Με  τους  ενθουσιώδεις  θεατές  (ξεπέρασαν κατά πολύ τους 1.000)  να  δημιουργούν  μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, όλοι οι κορυφαίοι αθλητές της χώρας, από κάθε γωνιά της, μέσα σε ένα «πραγματικά αντρικό τερέν» (όπως δήλωσε ο Π.Κουζής,) έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και έδωσαν, ακόμα μια φορά την ζωντανή απόδειξη ότι το ελληνικό Motocross είναι σε τροχιά ανόδου.
Σε τροχιά ανόδου και οι υποδομές με τον Δήμο Χαλκιδαίων καθοδηγούμενος από την πληθωρική ΑΜΛΕΧ να επενδύει στην γνωστή πίστα η οποία βρίσκεται σε 2η φάση ανάπτυξης.«
Οι 116 συμμετοχές και η άψογη διοργάνωση προσέφεραν αρκετές συγκινήσεις στο μεγάλο πλήθος θεατών που βρέθηκε στην πίστα και χειροκρότησε τον Παναγιώτη Κουζή και τον Γιάννη Τουρατζίδη για την επικράτηση τους στα σκέλη της ΜΧ1 και ΜΧ2 αντίστοιχα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πρώτοι 6 στην ΜΧ2 είναι κάτω των 20 ετών με εξαίρεση τον τοπικό Παναγιώτη Παπίλα που κλείνει τα 21 ενώ οι 5 στους 6 στην ΜΧ1 είναι αρκετά κάτω των 28 άλλη μια απόδειξη ότι το ελληνικό ΜΧ κοιτά το μέλλον κατάματα..
Παρών στην πίστα ο δήμαρχος Χαλκιδαίων  Θανάσης  Ζεμπίλης  που  δήλωσε  στο  ξεκίνημα της  ημέρας  ότι:  «τα  καλύτερα  έρχονται »