Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Α.Ε.Λ. – Α.Ο.ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ 3-1 ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΣ ΜΕ 3-1 ΤΟΝ ΠΑΟ ΚΑΝΗΘΟΥ

Νίκη  και πολύ καλό ποδόσφαιρο για την ομάδα μας στον αγώνα με το Μαρμάρι, σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο ( λόγω βροχής ) που δεν εμπόδισε την ομάδα μας να παίξει κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο.
Η αρχή του αγώνα ανήκει στην ομάδα του Μαρμαρίου που είχε καλύτερη κυκλοφορία στο παιχνίδι της προσπαθώντας να δημιουργήσει κινδύνους για την εστία μας  και βρέθηκε κοντά στο γκολ στο 4΄ χωρίς όμως  να τα καταφέρνει.
Από το 15΄  και μετά όμως η ομάδα μας ισορρόπησε το παιχνίδι ανέβασε ρυθμούς κυκλοφόρησε την μπάλα πολύ καλύτερα από την ομάδα του Μαρμαρίου και έφτασε κοντά στο γκολ με τον Μικράκη 20΄και Μπαλόζι Κρ. 27΄. Στο 30΄και από λάθος της άμυνας μας η ομάδα του Μαρμαρίου βρέθηκε κοντά στο γκολ αλλά η κεφαλιά του  Μπανάση βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας μας.
Η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει τον αντίπαλο και στο 43΄με δυνατό σουτ του Ντουλαβέρη βρέθηκε μπροστά στο σκορ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μαρμαρίου προσπάθησε από την αρχή να φέρει το παιχνίδι στα ίσα και τα κατάφερε με τον Μπανάση ο οποίος στο τρίτο συνεχόμενο φάουλ που κέρδισε η ομάδα του Μαρμαρίου βρέθηκε τελικός αποδέκτης και με πλασέ έκανε το 1-1. Το γκολ αυτό πάγωσε την ομάδα μας αλλά πολύ γρήγορα το ξεπέρασε ανεβάζοντας ρυθμούς και με καλή κυκλοφορία έκλεισε τον αντίπαλο στην εστία δημιουργώντας φάσεις για γκολ το οποίο ήρθε στο 70΄με το Μπαλόζι Κρ. εκμεταλλευόμενος πάσα πάρε βάλε από τον Ζαούρη. Το γκολ αυτό φάνηκε να μην είναι αρκετό για τους παίχτες μας που βρίσκοντας περισσότερους χώρους  έφτασε στο τρίτο γκολ με τον Ζαούρη στο 85΄με ωραίο πλασέ περνώντας την μπάλα πάνω από τον αντίπαλο  τερματοφύλακα.
Μέχρι το τέλος του αγώνα η ομάδα μας δεν κινδύνεψε και το τέλος βρήκε την ομάδα μας να πανηγυρίζει μία νίκη απέναντι σε ένα αντίπαλο που δικαιολόγησε την βαθμολογική του θέση και ο οποίος είχε να χάσει από τον αγώνα του πρώτου γύρου πάλι από την ομάδα μας και με το ίδιο σκορ.
 Καλή η διαιτησία των κ.κ.Παπαποστόλου, Λιαγκάκη και Σημιτζή.
Α.Ε. Ληλαντίου
Αραβανής, Μικράκης, Μπούρικας, Ντουλαβέρης , Μπαλόζι Κρ.,  Μπαλόζι Ηρ.,Αργύρης Ι( 46΄Λάμπρου ),Χατζηαντωνάκης, Τζανής (88΄ Κορκόβελος ), Ζαούρης, Βογιατζής (70΄Παύλου ).

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα αγωνιστεί την Κυριακή 16/3  και ώρα 16.00.με την Προποντίδα στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.

Με νίκη συνέχισε και η ομάδα των παίδων στο αντίστοιχο πρωτάθλημα κερδίζοντας εκτός έδρας με 3-1 την ομάδα του ΠΑΟ Κανήθου.
Τα γκολ για την ομάδα μας σημείωσαν οι Σπυράκης, Καρλατήρας και Παπαγεωργίου.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα της ομάδας και της σχολής και στην ιστοσελίδα μας  http://aelilantiou.gr