Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ (6/2) ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ (9/2)

2 εκδρομές θα πραγματοποιήσει ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Χαλκίδας «Τρελά Νερά», για να σταθεί δίπλα στους αγώνες παραμονής του ΑΟ Χαλκίς και του Ίκαρου Χαλκίδας. Την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου, θα διοργανωθεί εκδρομή για την Ελευσίνα, στον αγώνα Πανελευσινιακός - Ίκαρο Χαλκίδας και την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, θα διοργανωθεί εκδρομή στην Πιερία, για τον αγώνα Αχιλλέας Νεοκαισαρείας - ΑΟ Χαλκίς.

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ (6/2)
Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Χαλκίδας «Τρελά Νερά», σε συνεργασία με τη διοίκηση του Ίκαρου Χαλκίδας, θα διοργανωθεί εκδρομή στην Ελευσίνα, για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανελευσινιακό. Η διοίκηση θα βάλει περίπου 2 λεωφορεία ΔΩΡΕΑΝ (υπολογίζονται απ' τη ζήτηση των φιλάθλων), ενώ ΔΩΡΕΑΝ θα είναι και τα εισιτήρια του αγώνα. Τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου και ώρα 15:30, απ' τα "αγάλματα" στην Παραλία Χαλκίδας (Άγιος Νικόλαος). Ο αγώνας είναι στις 18:00. Δηλώσεις συμμετοχής, στο τηλέφωνο 2221094579 (γραφεία Ίκαρου Χαλκίδας - κα Κατερίνα).

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ (9/2)
Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Χαλκίδας «Τρελά Νερά», θα διοργανώσει εκδρομή, για τον εκτός έδρας αγώνα του ΑΟ Χαλκίς, στη Νεοκαισάρεια Πιερίας, με αντίπαλο τον τοπικό Αχιλλέα. Η τιμή του λεωφορείου είναι στα 10 ευρώ (όσοι δεν έχουν μπορούν να το αναφέρουν), ενώ θα μοιραστούν 20 προσκλήσεις δωρεάν για τον αγώνα, σε άτομα που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν. Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί, εφόσον εξασφαλισθεί, ένας συγκεκριμένος αριθμός συμμετοχής. Δηλώσεις συμμετοχής, στο τηλέφωνο 6946564040 (κος Άρης). Όσοι ενδιαφέρεστε, δηλώστε συμμετοχή, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 7/6, για να υπολογιστεί ο αριθμός των ενδιαφερομένων. Η ώρα αναχώρησης απ' τη Χαλκίδα, θα ανακοινωθεί στους ενδιαφερόμενους, μόλις οριστικοποιηθεί η εκδρομή.

Σύνδεσμος Φιλάθλων Χαλκίδας
«Τρελά Νερά»
Crazy Water's Club