Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Α.Ε.Λ. - ΑΟ ΖΑΡΑΚΩΝ 4-1

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                    Α.Ε.Λ. - ΑΟ ΖΑΡΑΚΩΝ 4-1
                   ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΣ 8-0 ΤΗΝ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ ΚΑΙ
                  ΣΤΟ ΜΝΥΜΟΣΥΝΟ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7 Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ

Συνέχισε της καλές εμφανίσεις η ομάδα μας και με την νίκη απέναντι στην ομάδα των Ζαράκων με 4-1 βελτίωσε και τη θέση της στο βαθμολογικό πίνακα .
Από την αρχή του αγώνα έδειξε ότι το αποτέλεσμα που ζητούσε ήταν η νίκη , με καλό ρυθμό στο παιχνίδι της και καλή κυκλοφορία παρόλο που ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν σε καλή κατάσταση η ομάδα μας πίεσε τον αντίπαλο που προσπαθούσε και αυτός να βρει τα πατήματά του στον αγωνιστικό χώρο .
Η ομάδα μας προσπαθούσε να φτιάξει την φάση για γκολ αλλά αυτό ήρθε από την άλλη πλευρά όταν σε μία αντεπίθεση και σέντρα από τα αριστερά η αδράνεια της άμυνας μας έδωσε την ευκαιρία στον Τσεκούρα με κεφαλιά στο 21να ανοίξει το σκορ . Το γκολ μεταμόρφωσε προς το καλύτερο την ομάδα μας και ο Μπούρικας έφτασε κοντά στο γκολ δύο φορές με το σουτ στο 35να βγαίνει λίγο άουτ και η κεφαλιά στο 40να βρίσκει το κάθετο δοκάρι . Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 47ο Βογιατζής με καρφωτή κεφαλιά από ωραία σέντρα του Μπούρικα έκανε το 1-1 .
Στη συνέχεια και σε φάουλ του Ντουλαβέρη στο 55 λίγο έλειψε να μπει γκολ , και στο 60ο διαιτητής μας αρνήθηκε καθαρό πέναλτι σε χέρι αμυντικού , φτάνοντας έτσι στο 74 όταν ο Λάμπρου εκμεταλλεύτηκε πάλι ωραία σέντρα του Μπούρικα και με κεφαλιά έκανε το 2 -1 .
Η συνέχεια μετά το δεύτερο γκολ ήταν ποιο εύκολη αφού ο Ζαούρης με ωραία ενέργεια έκανε στο 80το 3-1 και στο 86ο Κορκόβελος με σουτ το τελικό 4-1 που μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο εάν στο 88ο Μικράκης σε ωραία ενέργεια τέλειωνε την φάση με επιτυχία .
Διαιτησία . Σε άσχημη μέρα οι κ.κ.Ψυχούλας και Πριόνας αντιθέτως χωρίς λάθη ο κ.Πασχαλίδης .
Α.Ε. Ληλαντίου
Αραβανής , Παύλου , Μικράκης , Μπούρικας , Ντουλαβέρης , Μπαλόζι Ηρ . , Αργύρης Ι . ( 89Τζανής ) Ζαούρης , Βασιλείου ( 46Λάμπρου ) Βογιατζής ( 78Κορκόβελος ) Χατζηαντωνάκης .

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα παίξει στην Κάρυστο με την τοπική ομάδα την Κυριακή 02.09 ώρα και 15.00 .

Με νίκη και καλή απόδοση συνέχισε και η ομάδα των παίδων στο αντίστοιχο πρωτάθλημα κερδίζοντας την ομάδα της Αθλόπολις με 8-0 .

Τέλος από το πρωί του Σαββάτου το τμήμα της σχολής προτζούνιορ με τους αθλητές του και τους γονείς βρέθηκαν στο στάδιο Καραϊσκάκη , και αγωνίστηκαν σε φιλικό αγώνα με τη σχολή του Ολυμπιακού [ Καραϊσκάκη ] .
Μετά τη λήξη του αγώνα όλοι μαζί πήγαν στο μνημείο των θυμάτων της Θύρας 7 αφήνοντας λουλούδια και στη συνέχεια μέσα σε μεγάλη συγκίνηση παρακολούθησαν το μνημόσυνο για τα 21 θύματα της Θύρας 7 .
Στην επιστροφή ο υπεύθυνος της σχολής Ν . Ρόγκας ευχαρίστησε τους αθλητές και γονείς για την συμμετοχή τους .
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η σχολή μας δέχθηκε τα συγχαρητήρια από την Διεύθυνση Ανάπτυξης των Σχολών Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς για αυτή της την πρωτοβουλία .

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα της ομάδας και της σχολής και στην ιστοσελίδα μας http://aelilantiou.gr .