Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

" Τρελά Νερά " Ίκαρος Χαλκίδας - Ολυμπιακός

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Χαλκίδας " Τρελά Νερά " ανακοινώνει πως όποιος επιθυμεί , να παρευρεθεί μαζί μας στον αγώνα Ίκαρος Χαλκίδας - Ολυμπιακός ( Κυριακή 02 /02) και να ενισχύσει την ομάδα μπάσκετ της Χαλκίδας μαζί με τους οργανωμένους ( με συνθήματα ) , να είναι έξω απ ' την κεντρική είσοδο του κλειστού Κανήθου στις 18:00 με 18.30 . Οι οργανωμένοι και όσοι παρευρεθούν μαζί μας θα εισέλθουν στο κλειστό Κανήθου " ΔΩΡΕΑΝ " !
Μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα του ΑΟΧ , που τελειώνει την ίδια μέρα στις 16:50 περίπου , όσοι οργανωμένοι φίλαθλοι θα είναι στο στάδιο , θα φύγουν μαζικά για το Κανήθου και θα βρίσκονται εκεί , απ ' τις 17.15 .

Για όσους εισέλθουν μαζί μας , λόγο της κρισιμότητας του παιχνιδιού και της αντιπαλότητας που υπάρχουν στις μεγάλες ομάδες ( ΟΣΦΠ - ΠΑΟ - ΑΕΚ - ΠΑΟΚ κ.λ.π. ) , η προσέλευση των φιλάθλων μαζί με τους οργανωμένους συνδεσμίτες της Χαλκίδας , θα πραγματοποιηθεί με κάποια αυστηρά κριτήρια που είναι τα εξής :
Απαγορεύονται οι φίλαθλοι να φοράνε μπλούζες , άλλων ομάδων , η οποιοδήποτε άλλο εξάρτημα που να αναγράφει άλλη ομάδα . Να φροντίσουν , όσοι δεν έχουν συνδεσμιακά μπλουζάκια , να έρθουν με μπλούζες μπλε η μαύρες . Όποιος φοράει μπλούζα άλλων ομάδων , δεν θα μπει με τους οργανωμένους της Χαλκίδας δωρεάν .
Όποιος κατά τη διάρκεια του αγώνα , δεν φωνάζει με τους οργανωμένους φιλάθλους της Χαλκίδας , θα μπει στην υποψία ότι είναι φίλαθλος άλλης ομάδας ( αντιπάλου του Ολυμπιακού ) και θα οδηγηθεί με " κλωτσιές " απ έξω » το κλειστό Κανήθου .
Οι Ολυμπιακοί έχουν κόντρα με τους Παναθηναϊκούς ( κάτι που δε μας αφορά ) . Υπάρχει πιθανότητα οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού , να πουν υβριστικά συνθήματα , κατά τη διάρκεια του αγώνα , εναντίων του Παναθηναϊκού και άλλων ομάδων που δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με τη Χαλκίδα . Όποιος φίλαθλος στους οργανωμένους της Χαλκίδας , προκληθεί και αντιδράσει , θα βγει έξω απ ' το γήπεδο με τις " κλωτσιές " . Εμείς στην εξέδρα θέλουμε να είμαστε ΜΟΝΟ ΧΑΛΚΙΔΑ και δεν μας αφορά καμία άλλη ομάδα και τι λένε μεταξύ τους .
Δεν θα προκαλέσουμε τους φιλάθλους του Ολυμπιακό , εφόσον δεν μας προκαλέσουν . Άλλωστε οι φίλαθλοι της Χαλκίδας , το έχουν σαν κανόνα σε κάθε παιχνίδι . Όποιος αλλόθρησκος ( φίλαθλος ομάδας " κέντρου " που έχει κόντρα με τον Ολυμπιακό ) έρθει για να βγάλει το άχτι του , επειδή η υποτιθέμενη " μεγάλη " ομάδα που υποστηρίζει , είναι αντίπαλος με τον Ολυμπιακό , θα οδηγηθεί και αυτός προς την έξοδο του Κανήθου με " κλωτσιές " .
Όσοι φίλαθλοι θα έρθουν δωρεάν με τους οργανωμένους της Χαλκίδας , θα τοποθετηθούν σε ειδική θέση και δεν θα έχουν τη δυνατότητα να κάτσουν σε άλλη μεριά του γηπέδου . Να γνωρίσετε πως θα καθόμαστε όρθιοι και θα φωνάζουμε . Όποιος δεν το κάνει αυτό , η πάει να φύγει απ ' την εξέδρα των οργανωμένων , εφόσον έχει μπει μαζί μας δωρεάν , τότε θα οδηγηθεί με " κλωτσιές " έξω απ ' το κλειστό Κανήθου .

Να γνωρίζεται πως αυτή τη φορά , ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Χαλκίδας " Τρελά Νερά " δεν θα κάνει υποχωρήσεις με τέτοια θέματα . ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ και δεν " γουστάρουμε " αλλόθρησκους φιλάθλους στην εξέδρα μας ! Τα συνθήματα θα είναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ και όχι υπόδουλοι αθηναϊκών ομάδων . Καλό θα είναι , όσοι δεν γνωρίζουν αυτά τα θέματα στο Σύνδεσμο Φιλάθλων Χαλκίδας , να τα σεβαστούν και να σεβαστούν την προσπάθεια του να δημιουργήσουμε μια εξέδρα που να αποτελείται από φιλάθλους μόνο της ΧΑΛΚΙΔΑΣ ! Σε διαφορετική περίπτωση , όποιος δεν μας σεβαστεί , θα βρεθεί έξω απ ' το Κανήθου με " κλωτσιές " .

Η ανακοίνωση μας , γνωρίζουμε ότι έχει μια πιο " σκληρή " γλώσσα , από κάθε άλλη φορά . Δυστυχώς στην Ελλάδα του 2014 υπάρχει ακόμα η βίαιη και επικίνδυνη κόντρα , μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκου ( για το τίποτα ... ) και θέλουμε να πάρουμε σοβαρά μέτρα . Τα ίδια μέτρα να γνωρίζεται ότι θα παρθούν και στον αγώνα Ίκαρος Χαλκίδας - Παναθηναϊκός .
Όλα αυτά τα μέτρα τα παίρνουμε διότι δεν θέλουμε να εμπλακούμε σε αυτή την γελοία κόντρα . Ας κάνουν ότι θέλουν μεταξύ τους . Δεν θέλουμε να μας ανακατέψουν σε τίποτα υποτιθέμενους φιλάθλους του Ολυμπιακού , η του Παναθηναϊκού , η της ΑΕΚ , διότι το θεωρούμε ντροπή .

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΧΑΛΚΙΔΑ !

Σ.Φ. Χαλκίδας
" Τρελά Νερά »
Crazy Waters Club