Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 73-80

38 Φωτογραφιες ΕΔΩ  ΘΑ ΑΚΟΛΟΎΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΑΝΆΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ




Ο στολος του Ηρακλη εχει Ναυαρχο...

Οι κ.κ. Θεοδοσίου, Καλοδημος και Κοντοπιδης Στο πλευρό του Ηρακλη Ψαχνων



Ηρακλης Ψαχνων - Παναχαικη 1-1 (Πρωτ.Νεων)

171 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  ΕΔΩ

Καλημερα!!!


Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΚΑΡΑΝΤΖΗ

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΚΑΡΑΝΤΖΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
ΧΡΟΝΗ ΑΗΔΟΝΙΔΗ.

          Τη Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 7:00μ.μ., θα πραγματοποιηθεί Φιλανθρωπική Συναυλία για τη μεγάλη εορτή των Χριστουγέννων στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.), που διοργανώνει ο Ιερός Ναός της Αγίας Παρασκευής Πολιούχου Χαλκίδος, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος.
          Ερμηνεύουν Βυζαντινούς Εκκλησιαστικούς Ύμνους, Παραδοσιακά Κάλαντα και Τραγούδια η ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΚΑΡΑΝΤΖΗ και η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής «DE PROFUNDIS» υπό τη διεύθυνση του Λευτέρη Πνευματικού.
          Τιμητικά συμμετέχει ο Σπουδαίος Δάσκαλος της παράδοσης ΧΡΟΝΗΣ ΑΗΔΟΝΙΔΗΣ.
          Συνοδεύει η Ορχήστρα Παραδοσιακής Μουσικής της Σχολής «ΧΡΟΝΗΣ ΑΗΔΟΝΙΔΗΣ», που αποτελείται από τους καθηγητές και δεξιοτέχνες της παραδοσιακής μουσικής: Γιώργο Μαρινάκη (Βιολί), Διονύση Θεοδόση (Κλαρίνο), Παναγιώτη Βέργο (Σαντούρι), Ανδρέα Σκάνδαλο (κανονάκι), Ηλία Μαυρίκη (Λαούτο), Άγγελο Κυριάκο (κρουστά).
          Σκοπός της Συναυλίας είναι η συγκέντρωση τροφίμων για το Φιλόπτωχο Ταμείο του Ιερού Ναού και φαρμακευτικών σκευασμάτων για το Κοινωνικό Ιατρείο- Φαρμακείο της Ιεράς μας Μητροπόλεως, τα οποία θα δοθούν στους αναξιοπαθούντες αδελφούς μας.
          Η παρουσία σας θα είναι Πολύτιμη Βοήθεια, Χαρά και Τιμή μας.

Εκ του Ιερού Ναού.

ΧΑΛΚΙΔΑ ανοιγμα της γεφυρας


ΑΚΥΡΩΣΗ - «Συναυλία Ιταλικής Φωνητικής & Ενόργανης Μουσικής»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΚΥΡΩΣΗ - «Συναυλία Ιταλικής Φωνητικής & Ενόργανης Μουσικής» του Δημοτικού Ωδείου Χαλκίδας  ¨Ν. Σκαλκώτας¨

Σας γνωρίζουμε ότι ακυρώνεται η «Συναυλία Ιταλικής Φωνητικής & Ενόργανης Μουσικής», του Δημοτικού Ωδείου Χαλκίδας  «ΝΙΚΟΣ ΣΚΑΛΚΩΤΑΣ» του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.,
ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΡΠΗΣ
 
που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα : 8.00 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου, λόγω ατυχήματος μέλους του μουσικού σχήματος

Πάντα πρωτοπόρος ο πολιτιστικός σύλλογος Κανήθου.

ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΚΑΝΗΘΟΥ  ΧΑΛΚΙΔΑΣ


 
 



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πάντα πρωτοπόρος ο πολιτιστικός σύλλογος Κανήθου.

Το ΚΛΑΜΠ  ΓΕΛΙΟΥ είναι γεγονός, από την Τρίτη 27 Νοεμβρίου ξεκίνησαν οι συναντήσεις  με άριστα αποτελέσματα. Η νέα συνεργάτης του συλλόγου, σύμβουλος ψυχικής υγείας κυρία Ευαγγελία Αγγελίδου, είναι άριστη στη δουλειά της και είναι τυχερός ο σύλλογος που την έχει κοντά του.

Οι συναντήσεις γίνονται κάθε Τρίτη 7 με 8 μ.μ. στην αίθουσα του συλλόγου (Αριστοτέλους 42 πλατεία Κάνηθου) και είναι δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες.

Ήδη στον σύλλογο λειτουργούν τμήματα : παραδοσιακών χορών, ζωγραφικής, χειροτεχνίας, θεατρικά παιχνίδια, με τμήματα παιδικού και προσχολικής ηλικίας, καθώς και θεατρικό τμήμα ενηλίκων.
Για την ημέρα των Χριστουγέννων το τμήμα του παιδικού θεάτρου προετοιμάζετε να ανεβάσει δυο παραστάσεις, περισσότερα σε νεότερο δελτίο.

Το τμήμα δημοσίων σχέσεων του συλλόγου



Χαλκίδα 29 Νοεμβρίου 2013

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Α.Σ. ΕΥΒΟΙΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Φωτογράφιση για το Ημερολόγιο εδω

Ο ΕΣΑΚΕ μαζί με το ΚΕΕΛΠΝΟ στην μάχη κατά του AIDS

“Μηδενίζουμε τις νέες μολύνσεις, μηδενίζουμε τους θανάτους από AIDS, μηδενίζουμε τις διακρίσεις”! Είναι από τα βασικά συνθήματα που με την βοήθεια του ΕΣΑΚΕ θέλει να περάσει στο ευρύ κοινό το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων!



Η 1η Δεκεμβρίου έχει ανακηρυχθεί ως Παγκόσμια Ημέρα δράσης κατά του HIV και του AIDS και με αυτή την αφορμή έγινε το πρωί της Πέμπτης (28/11) συνάντηση μεταξύ του Προέδρου του ΕΣΑΚΕ, κ. Γιώργου Χαλβατζάκη και της Προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ, Δρ. Τζένη Κρεμαστινού.

Η  συνεργασία ΚΕΕΛΠΝΟ-ΕΣΑΚΕ έχει ήδη ξεκινήσει από την 6η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ και θα ολοκληρωθεί την 9η αγωνιστική και κινείται γύρω από την ανάγκη για  ενημέρωση και πρόληψη στα θέματα AIDS. 

Η συνεργασία του ΕΣΑΚΕ και του ΚΕΕΛΠΝΟ θα κορυφωθεί με δύο μεγάλες εκδηλώσεις. Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (30/11) στο ΣΕΦ στον αγώνα Ολυμπιακός - Άρης  (16:00, Δημόσια Τηλεόραση) και η δεύτερη στην επόμενη αγωνιστική στο ΟΑΚΑ στον αγώνα Παναθηναϊκός – Ίκαρος Χαλκίδας (9/12, 16:00, Δημόσια Τηλεόραση).

Στην συνάντηση επίσης συζητήθηκαν θέματα υγείας και πως μπορεί η Επαγγελματική Καλαθοσφαίριση να συνδράμει στην ενημέρωση του κοινού και δη στους νέους ανθρώπους. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η  συνεργασία του ΕΣΑΚΕ και του ΚΕΕΛΠΝΟ ξεκίνησε πέρσι με την προοπτική να συνεχιστεί και να εμπλουτίζεται κάθε χρόνο με νέες δράσεις.

Ο στόχος του ΚΕΕΛΠΝΟ είναι η δραστηριοποίηση σε θέματα πρόληψης των νοσημάτων, μείωσης των νέων μολύνσεων και της θνησιμότητας στον πληθυσμό της χώρας, εξάλειψης των ανισοτήτων στην υγεία και τέλος της ευαισθητοποίησης του πληθυσμού. Για όλους αυτούς τους λόγους, ο εθελοντισμός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των δράσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ και δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην παρουσία τους.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τα site www.getting2zero.gr και το www.keelpno.gr
Δελτιο τυπου

Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών διοργανώνει διαγωνισμό


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
28 Νοεμβρίου 2013



Με σύνθημα «στήριξε κι ΕΣΥ την ελληνική γεωργία», η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών διοργανώνει διαγωνισμό για την ανάδειξη του Έλληνα "Καλύτερου Νέου Αγρότη". Ο νικητής θα συμμετάσχει στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό  για την ανάδειξη του "Καλύτερου Νέου Αγρότη" που θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες, στις 29 Ιανουαρίου 2014.

Οι κατηγορίες στις οποίες θα διαγωνιστούν οι υποψήφιοι είναι :
Α) Καινοτομία, Β) Βιωσιμότητα Γ) Πράσινες πρακτικές, Δ) Πολυδραστηριότητα
Οι όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό προϋποθέτουν οι υποψήφιοι να είναι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας, κάτω των 40 ετών και ασφαλισμένοι στον Ο.Γ.Α.

Φιλοδοξώντας να αναδείξει την αξία της ελληνικής γεωργίας στο εξωτερικό, η Πανελλήνια Ένωση Αγροτών καλεί όλους τους νέους αγρότες που έχουν να παρουσιάσουν την δική τους ξεχωριστή γεωργική πρακτική, να συμμετέχουν στον πανελλήνιο διαγωνισμό.

Περισσότερες Πληροφορίες 
Τηλ. 211 800 1673 καθημερινά, 9.00 - 13.00
--

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ
Υπ.επικοινωνίας : Μάρσια Βλέτσα, +30 6944930723
Τηλ.: 211 800 1673

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 3ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΄΄ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ΄΄

         
 ΑΓΩΝΕΣ 23,24/11 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΑΘΛΗΤΕΣ ΄΄ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ΄΄ - ΣΚΟΡΕΡ ΑΓΩΝΩΝ [ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ -ΤΖΟΥΝΙΟΡ]
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 3ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ ¨ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ¨ (ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ)
 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 30/11-1/12 3ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ ¨ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ¨
ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Προχωρανε με ταχυτατο ρυθμο τα εργα στο γηπεδο του Βουρκου Χαλκιδος

Το εργο γινετε απο την περιφέρεια Στερεάς 
 Ανάδοχος η εταιρία
 Δημητρα και Ελενα Σακελλαρακη






Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Η Σημαια της αμυνας και ο Ιπταμενος Τιγρης

ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ ΟΛΕ!!!

ΔΩΡΕΑΝ Για τον αγώνα μπάσκετ του Ίκαρου Χαλκίδας

Για τον αγώνα μπάσκετ του Σαββάτου, μεταξύ του Ίκαρου Χαλκίδας και του Πανιωνίου, όλοι όσοι θέλουν να εμψυχώσουν την ομάδα της Χαλκίδας με τους οργανωμένους φιλάθλους του Συνδέσμου Φιλάθλων Χαλκίδας «Τρελά Νερά», να είναι έξω απ' το κλειστό Κανήθου στις 17:00 (1 ώρα πριν τον αγώνα). 17:15 οι οργανωμένοι θα εισέλθουν στο κλειστό Κανήθου ΔΩΡΕΑΝ, και θα τοποθετηθούν σε ειδικό σημείο. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο απ' την εξέδρα στο προηγούμενο παιχνίδι με τον ΚΑΟ Δράμας ΕΔΩ! Το Σάββατο στον αγώνα με Πανιώνιο ελάτε μαζί μας να εμψυχώσουμε τον Ίκαρο Χαλκίδας σε μια μεγάλη νίκη!




Ο Σύνδεσμος προπονητών ποδοσφαίρου Νομού Ευβοίας ανακοινώνει

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Σύνδεσμος προπονητών ποδοσφαίρου Νομού Ευβοίας ανακοινώνει ότι σε συνάντηση του διοικητικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20/11/2013, αποφασίστηκαν και ανακοινώνονται τα εξής:
  1. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ο.Π.Π.Ε. οι προπονητές κάτοχοι διπλώματος Ε.Π.Ο. , από το 1998 – 2012, υποχρεούνται να ανανεώσουν την ισχύ των ταυτοτήτων τους (αδειών), όπως προβλέπεται από την σύμβαση προπονητών UEFA EΠΟ και τον Κανονισμό Προπονητών της ΕΠΟ. 
Για το λόγο αυτό ο Σ.Π.Π.Ευβοίας θα αποστείλει κατάσταση των μελών του με τα παραπάνω , προκειμένου να οργανωθούν σε συνεργασία με το εκαιδευτικό συμβούλιο της ΕΠΟ, κατά τόπους τα σεμινάρια αναθεώρησης των ταυτοτήτων (αδειών).
Στην κατάσταση θα αναφέρεται το ονοματεπώνυμο του προπονητή, το πατρώνυμο, η χρονολογία έκδοσης του διπλώματος (UEFA AUEFA B) και ο τόπος – ημερομηνία της τελευταίας σχολής που φοίτησαν.
  1. Ύστερα από την τελευταία ανακοίνωση της Ε.Π.Ο. , σχετικά με τα διαδικαστικά συμμετοχής υποψηφίων σε μια σχολή επανεξέτασης προπονητών που κρίθηκαν ανεξεταστέοι κατά τη φοίτησή τους σε κάποια σχολή Ε.Π.Ο. , αποφασίστηκε να αποστείλουμε κατάσταση των μελών μας προς επανεξέταση, για να υποβληθούν στο Εκπαιδευτικό Συμβούλιο της Ε.Π.Ο. και να εξυπηρετηθούν τα μέλη μας, σχετικά με τις έδρες που θα οριστούν ως κέντρα επανεξέτασης.
  2. Αποφασίστηκε να παρευρεθούμε σε προσεχές συμβούλιο της Ε.Π.Σ.Ευβοίας και του Σ.Δ.Π.Ευβοίας ώστε να συζητηθεί και πάλι το θέμα με τις ταυτότητες των προπονητών σε Α1 και Α2 κατηγορία Ευβοίας.
  3. Να συζητηθεί σε προσεχές συμβούλιο η πρόταση του μέλους μας Ταβλαρίδη Βλάσση, για τη διεξαγωγή σεμιναρίου Τερματοφυλάκων.

      Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                     Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                              

ΤΑΥΤΑΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ                                                                         ΑΪΝΔΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Μιχαλη για μεταγραφη οι συναδέλφισσες !!!

Τωρα ειναι στην ομαδα Α.Ο.Λουκισιων

Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, οφείλει να ευχαριστήσει δημόσια

ΔΕΛΤΙΟ    ΤΥΠΟΥ


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, οφείλει να ευχαριστήσει δημόσια την ομάδα του Αμπελωνιακού, την Διοίκηση του καθώς και τους φιλάθλους της, για την άψογη φιλοξενία που μας προσέφεραν στον μεταξύ μας αγώνα, και υποσχόμαστε να την ανταποδώσουμε στον αγώνα του 2ου γύρου.







Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ
                                                                             Λαμία,  25  Νοεμβρίου   2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ
Η Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής με την Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας  Στ. Ελλάδας, ενημερώνει τους κτηνοτρόφους και τους πολίτες της Περιφέρειας ότι, από τους ελέγχους που διενεργούν οι κτηνίατροι της Περιφέρειας δεν έχει διαγνωστεί κρούσμα ευλογιάς σε πρόβατα της Περιφέρειας μας.
Επειδή όμως σύμφωνα με τα δεδομένα που έχει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων πρόκειται για μια επιθετική επιζωοτία η οποία χαρακτηρίζεται από υψηλή μεταδοτικότητα και διεισδυτικότητα, είναι αναγκαία η προσοχή όλων στη λήψη  αυξημένων μέτρων επιφυλακής ώστε να γίνεται άμεσα διερεύνηση κάθε περιστατικού το οποίο θα μπορούσε να γεννήσει κλινική υπόνοια ευλογιάς.
Γι αυτό το λόγο πληροφορούμε τους κτηνοτρόφους της Περιφέρειας μας προκειμένου να  προφυλάξουν τα κοπάδια τους πρέπει:
1.      Να παρακολουθούν τα ζώα τους καθημερινά για την εμφάνιση τυχόν συμπτωμάτων, όπως δερματικές αλλοιώσεις (κοκκινίλες, σπυράκια, έκκριμα και οζίδια, στην επιφάνεια του θώρακα και της κοιλιάς, στις μασχάλες και κάτω από την ουρά, καθώς και στο πρόσωπο, γύρω από το στόμα) ή επιδείνωση της γενικής κατάστασης υγείας τους. Αν παρατηρηθεί  κάτι από τα παραπάνω, ο κτηνοτρόφος να επικοινωνήσει  άμεσα, με την Κτηνιατρική υπηρεσία της περιοχής του και ενημερώσει τον υπεύθυνο κτηνίατρο.
2.      Να μην επιτρέπει την είσοδο στην εκτροφή του σε άτομα που δεν έχουν δουλειά σ’ αυτήν, παρά μόνο στο προσωπικό που εργάζεται εκεί και στους Κτηνιάτρους.
3.      Να μη φέρνει το κοπάδι του σε επαφή με άλλα κοπάδια και προπαντός μην ανταλλάζει και μη δανείζει αρσενικά ζώα για ζευγάρωμα. Σε αυτές τις περιπτώσεις η μετάδοση του ιού της Ευλογιάς είναι άμεση.
4.      Να απαιτεί από το όχημα-βυτίο παραλαβής γάλακτος, την υποχρεωτική απολύμανσή του κατά την είσοδο και έξοδο από την εκτροφή του, με ψεκαστήρα, τον οποίο είναι υποχρεωμένο να μεταφέρει μαζί του, στα δρομολόγια που εκτελεί.
5.      Να μην επιτρέπεται σε οχήματα και ειδικά σε αυτά που μεταφέρουν ζώντα ζώα να εισέρχονται στο χώρο της εκμετάλλευσης και όταν χρειαστεί για τους εμπόρους ζώντων ζώων να υπάρχουν μπότες  τις οποίες θα χορηγεί  ο κτηνοτρόφος .Ιδιαίτερα  εν όψει των εορτών  των Χριστουγέννων όπου η διακίνηση ζώντων ζώων θα είναι αυξημένη .    
6.      Να φροντίζει  να μην κάνει  άσκοπες μετακινήσεις, ειδικά αν είναι κοντά σε περιοχή με κρούσματα Ευλογιάς. Κάθε περιττή μετακίνηση θα μπορούσε να αποτελέσει αιτία διασποράς και μετάδοσης της ασθένειας.
7.      Να μη δανείζεται και μη δανείζει αυτόν τον καιρό, γεωργικά μηχανήματα, ζωοτροφές, ζώα ή οποιοδήποτε άλλο κτηνοτροφικό εξοπλισμό, από συνάδελφο κτηνοτρόφο που διατηρεί αιγοπρόβατα.
8.      Να προμηθευτεί κάποιο εγκεκριμένο απολυμαντικό και να το χρησιμοποιεί στην είσοδο-έξοδο της εκτροφής του, στα ρούχα εργασίας, στο όχημα μεταφοράς του και οπουδήποτε αλλού κρίνει απαραίτητο, πάντα ακολουθώντας σχολαστικά τις οδηγίες χρήσης του.
Επίσης σας γνωρίζουμε ότι:
1. Η Ευλογιά των αιγοπροβάτων δεν μεταδίδεται  στον άνθρωπο ή σε άλλα είδη ζώων.
2. Τα προϊόντα ζωικής προέλευσης (γάλα , κρέας κλπ) είναι απολύτως ασφαλή, εφόσον υφίστανται την συνηθισμένη θερμική επεξεργασία (παστερίωση, βρασμό, καλό ψήσιμο κλπ)  όχι για την προστασία από την ευλογιά ,  αλλά από νοσήματα όπως ο Μελιταίος, η Φυματίωση, η Λιστερίαση κ.λ.π, που μεταδίδονται από τα ζώα στον άνθρωπο (ζωοανθρωπονόσοι)

3. Η θανάτωση των υγιών ζώων των προσβεβλημένων ή ύποπτων εκτροφών, η υγειονομική ταφή τους και η απαγόρευση διάθεσής τους στην κατανάλωση είναι μέτρο που στοχεύει:
 στην αποτροπή εξάπλωσης της νόσου
• στην προστασία του κτηνοτροφικού μας κεφαλαίου(αιγοπρόβατα)
• στην προστασία της περιουσίας των κτηνοτρόφων
• στην προστασία της κτηνοτροφικής παραγωγής, της οικονομίας της περιοχής και της χώρας


4. Το προσωπικό που συμμετέχει στην μεταφορά, θανάτωση καθαρισμό και απολυμάνσεις δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο προσβολής από τη νόσο  

Οι τρελοί μείναμε λίγοι... ΧΑΛΚΙΔΑ ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΙΔΑΚΗΣ

A.O.MAΡΜΑΡΙΟΥ - Α.Ε.Λ. 1 -3 Επιστροφή στις νίκες

                                              ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                  A.O.MAΡΜΑΡΙΟΥ - Α.Ε.Λ. 1 -3

      
Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας ύστερα από πολύ καλή απόδοση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα στον αγώνα με την ομάδα του Μαρμαρίου.
Με δέκα παίχτες στην ενδεκάδα από τη σχολή μας και σε ένα αγώνα που ο αντίπαλος ήταν πολύ δυνατός η ομάδα μας έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο από τα προηγούμενα παιχνίδια, και από το πρώτο λεπτό του αγώνα  με σωστή τακτική δεν έδωσε τα περιθώρια στον αντίπαλο να δημιουργήσει φάσεις μπροστά στην εστία μας. Στο πρώτο ημίχρονο και πριν το πρώτο γκολ του Ζαούρη  με εκτέλεση φάουλ στο 44΄ βρεθήκαμε άλλες δύο φορές κοντά στο γκολ με τον Μικράκη 25΄και Ζαούρη 38΄.
Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 60΄ύστερα από ωραίο συνδυασμό ο Ζαούρης έκανε το 0-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Στο 65΄ο Αραβανής έσωσε την εστία μας από σίγουρο γκολ και στο 70΄ πάλι ο Ζαούρης έκανε το 0-3 με  ωραίο πλασέ. Το Μαρμάρι προσπάθησε να σημειώσει κάποιο γκολ και το κατάφερε με τον Κουζά στο 83΄, αλλά η συνέχεια πάλι ήταν για την ομάδα μας που δημιούργησε φάσεις και για τέταρτο γκολ που μπορούσε να έρθει με τον Μικράκη στο 90΄αλλά το ψηλοκρεμαστό σουτ που έκανε βρήκε τα δύο κάθετα δοκάρια και την μπάλα να απομακρύνεται στη συνέχεια από τους αμυντικούς.
 Το τέλος του αγώνα βρήκε την ομάδα μας να πανηγυρίζει την νίκη και την ομάδα του Μαρμαρίου να δίνει συγχαρητήρια.

Καλή η  διαιτησία των κ.κ. Βελέντζα, Μακρή και Αντωνίου.

Α.Ε. Ληλαντίου

 Αραβανής, Παύλου, Μικράκης , Κορκόβελος (80΄Τζανής), Βασιλείου, Μπούρικας, Αργύρης Ιω., Ζαούρης , Αργύρης Γεωργ., Χατζηαντωνάκης, Μπαλόζι Κρ.. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Μαρμαρίου για την άψογη φιλοξενία που είχε η ομάδα μας.
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα παίξει εκτός έδρας  με την Προποντίδα  την Κυριακή 1/12  και ώρα 15.00 στο Ενωσιακό γήπεδο.


Με 13 αθλητές-τριες συμμετείχε ο Ευβοϊκός Γ.Α.Σ.

Με 13 αθλητές-τριες συμμετείχε στην πρώτο αγώνα της φετινής σεζόν ο Ευβοϊκός Γ.Α.Σ. που έγινε στο όμορφο Καρπενήσι το Σάββατο 23 Νοεμβρίου.
Ο αγώνας Grand prix είναι στο καλεντάρι της κολυμβητικής ομοσπονδίας και συμμετείχαν τα σωματεία: ΕΥΒΟΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ, Α.Κ.Ο. ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΕΤΗ ΛΑΜΙΑΣ, Α.Ν.Ο. ΠΡΩΤΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΕΙΒΑΔΕΙΑΣ, ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΤΕΑΣ, ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΜΙΑΣ, Γ.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΑΜΙΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΓΚΑΔΙΑΣ «.ΕΥΡΗΤΟΣ», ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 73.
Αγωνιστικά και προαγωνιστικά κολύμπησαν σε πολύ καλούς χρόνους για την εποχή και χωρίς κολυμβητήριο εδώ και δύο εβδομάδες, ξεκινώντας με το δεξί την σεζόν.
Αναλυτικά :
Αγωνιστική (open)
Ø  Αγγελόπουλος Μιχάλης 1ος  στα 50-100-200 πρόσθιο και 800 ελεύθερο
Ø  Πασσά Παναγιώτα 2η στα 100 ελεύθερο και 200 ΜΑ, 3η στα 50 ελεύθερο, 6η στα 50 πεταλούδα
Ø  Αναστασίου Δημήτρης 3ος  στα 200ΜΑ, 4ος  στα 100 ελεύθερο,5ος στα 200 ελεύθερο και 6ος στα 50 ελεύθερο
Ø  Μάμαλης Κωνσταντίνος 4ος στα 200 ΜΑ, 7ος στα 200 ελεύθερο και  50 πρόσθιο
Ø  Σκουλικαρίτης Φάνης 5ος στα 200 ΜΑ, 10ος στα 200 ελεύθερο και 50 πρόσθιο
Ø  Ντόγου-Καρατζά Γεωργία (κολυμπάει για το Γ.Σ. Περιστερίου) 3η στα 200 ΜΑ, 4η στα 100 ελεύθερο, 5η στα 50 πεταλούδα
Προαγωνιστικά 9-10-11-12 ετών
Ø  Μπουζάλας Γιώργος 1ος στα 100 ελεύθερο και 50 πεταλούδα, 2ος  στα 100 πεταλούδα
Ø  Αναστασίου Άννα 1η στα 200 και 400 ελεύθερο και 2η στα 50 ύπτιο
Ø  Χαμαλίδης Γ. Απόστολος 1ος στα 400 ελεύθερο, 2ος στα 100 ελεύθερο και 4ος στα 50 πεταλούδα
Ø  Χαμαλίδη Αναστασία 1η στα 50 ελεύθερο και 2η στα 50 πεταλούδα
Ø  Χαμαλίδης Φ. Απόστολος 2ος στα 50 πρόσθιο και 8ος στα 100 ελεύθερο
Ø  Γλωσσιώτη Κωνσταντίνα 2η στα 50 πρόσθιο και 5η στα 50 ύπτιο
Ø  Σκουλικαρίτης Ορέστης 5ος στα 50 ελεύθερο και 9ος στα 100 ελεύθερο
Οι αθλητές , οι γονείς και οι προπονητές του συλλόγου περιμένουν το άνοιγμα της πισίνας στο τέλος Νοεμβρίου για να συνεχίσουν τις προσπάθειες τους.


Ευβοϊκός Γ.Α.Σ. Τμήμα Κολύμβησης